Bilutleie på Noumea

 

Veibeskrivelse til Noumea-stasjon

Adresse

Rond point Magenta Plage 2, 98800 Noumea, Ny-Caledonia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:30 - 11:30 13:00 - 17:00
Lør
08:00 - 11:00

Våre tjenester ved Noumea

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Noumea stasjon i Ny-Caledonia! De fleste som ferierer her, er nok ute etter deilig slaraffenliv i dette øyparadiset, og dette får du nyte enda mer når du leier ditt eget kjøretøy. Filialen vår ligger i gangavstand fra Noumea Magenta flyplass (GEA) som danner førsteinntrykket for de fleste turistene, og herfra vil det ikke ta lang tid før du kan rulle i gang hjulene. I bysentrum finner du selvsagt mange spisesteder der du kan prøve alskens spennende matretter, og det er ikke langt til Michel Corbasson zoologiske park som er et fint sted for familien. Flere av stasjonene våre finner du også i Noumea ettersom Sixt alltid er din lokale leiebilforhandler.
Hvordan du ordner med leiebil i Noumea

Hvordan du ordner med leiebil i Noumea

Når du leier bil i Noumea, kan du se mer av Ny-Caledonia der du finner både villmark og herlige strender. Leiebilprisene til Sixt gjør at vi ofte tilbyr økonomiske fordeler som du vil nyte godt av. Kategoriene vi tilbyr her, er familiebiler for normalbruk, 4x4 som passer for alle slags veiforhold, minibusser dersom dere er mange på reise i Ny-Caledonia, eller sportsbiler som vil gjøre deg til strandkjendis. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Siden vi alltid setter sikkerheten til kundene våre høyt, får du flere forsikringer og gebyrer medberegnet i prisen, mens praktiske tilleggstjenester som barnesete til junior og navigasjonssystem kan bestilles for svært hyggelige ekstrabeløp. Vi hjelper deg med å leie bil på Noumea stasjon.
Show more

Greit å vite når du leier på Noumea

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Noumea.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Noumea?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Noumea?
Bestill en langtidsleie ved Noumea ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Noumea

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Noumea?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Noumea

Vis mer