Bilutleie
Trondheim
Kollaps
Norge // Trondheim // Trondheim sentrum
Endre personlige detaljer

Leiebil i Trondheim sentrum : Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Tempeveien 17
  7037 Trondheim NO +47-73509440
 
Stasjonstype: By
GDS- kode: TRDC01
Åpningstider
Ma. - Fr.08:00 - 16:00
 
 Innlevering 24 timer i døgnet

Velkommen til Sixt bilutleie i Trondheim sentrum!

Ankommer du Trondheim med fly, er det svært enkelt å ta deg til Sixt sin stasjon for bilutleie i Trondheim sentrum med flybussen. Bussen stopper like utenfor vår filial hvor våre serviceinnstilte medarbeider vil stå klare til å ta i mot deg. Her like sør for bykjernen befinner du deg ved to av Trondheims kanskje største stoltheter — Rosenborg hjemmearena Lerkendal og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Med leiebil fra Trondheim sentrum ligger alt til rette for å utforske Norges tredje største by og dens omkringliggende områder. Ta turen til bydelen Nedre Elvehavn hvor du kan oppleve både shopping og ypperlige restauranter som byr på kortreist sjømat i verdensklasse. Er du mer sugen på et dypdykk i historien, er Nidarosdomen noe man selvsagt ikke må gå glipp av enten man besøker Trondheim som ferierende eller i forbindelse med jobb. Kontakt oss på + 47-73509440.

Veibeskrivelse til Sixt Trondheim

Finn ut hva våre kunder sier om oss!Opplev Sør-Trøndelag med leiebil fra Trondheim sentrum

Sixt er stolte av å kunne tilby sine kunder en topp moderne bilpark med modeller fra verdensledende bilprodusenter som Mercedes-Benz, Volvo og BMW. Enten du besøker en av Norges aller største studentbyer alene eller i en større gruppe, har vi en passende bil for ditt budsjett. Velg mellom økonomiske alternativer som sedan og stasjonsvogn, gå for en 4x4 eller minibuss om du har bruk for ekstra plass eller prøv en av våre premiumbiler for en unik leiebilopplevelse. Vi gjør vårt ytterste for at du skal få din foretrukne bilmodell, men kan kun garantere for en leiebil innen samme kategori. For ekstratjenester som GPS, ekstra sjåfør, barnesete eller ekstra forsikringer, kan du ta en titt på våre brukervennlige nettsider.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.08:00 - 16:00

Kontakt

Sixtstasjon Trondheim TRDC01 Tempeveien 17 7037 Trondheim 63.405684, 10.396457 +47-73509440

Sixtstasjon Trondheim TRDC01

Tempeveien 17
7037 Trondheim
 
Telefon +47-73509440

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Näin löydät Sixtin:

I Trondheim ligger vårt bykontor i Tempeveien 17. Tempeveien ligger sør for Trondheim sentrum, omtrent 3 km. fra Torget. Bussforbindelsen er god, men man kan også stoppe i nærheten hvis man kommer med tog.


Ankomst fra sør:

Man kommer E6 nordover, følg skilting mot sentrum. I andre lyskryss tar man av til venstre. Det ligger en Shell/7-11 lett synlig i dette krysset. Følg Tempeveien ca. 200 meter, Sixt-kontoret er på høyre side av vegen.


Ankomst fra nord:

Følg E6 sør til avkjøring mot Fosen. Ta til høyre i første rundkjøring. Kontoret er å finne på venstre side av vegen, omtrent 500 meter fra rundkjøringa.


Ankomst fra sentrum:

Følg E6 sør, ta til høyre inn mot Tempeveien. Følg denne ca. 200 meter, kontoret er på høyre side.


Tog/Buss:

Tog: Det er mulig å være med lokaltog fra sentralbanestasjonen til Lerkendal. Gå fra Lerkendal ned mot E6, kryss denne via gangbru og ta så til venstre mot Tempe. Buss: Ta bussen til Sorgenfri/Bratsbergveien. Eksempler rutenummer: 47, 7, 4. Sixt-kontoret er lett synlig fra veien. Nærmeste naboer er K Lund og Ahlsell.


Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Key drop er tilgjengelig utenfor åpningstider

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler
 • Innlevering 24 timer i døgnet

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service