Bilutleie
Stord
Kollaps
Norge // Stord
Endre personlige detaljer

Leiebil Stord: Sixt Bilutleie online

Stord befinner seg mellom fylkene Hordaland og Rogaland, helt ute på kysten hvor det kryr av flotte øyer og småsamfunn som hvert har sitt særpreg. Det finnes ingen bedre måte for å oppleve dette spennende landskapet enn med leiebil fra Sixt sin stasjon på Stord. Du vil være sikret topp moderne utstyr siden vi alltid tilbyr moderne og godt utstyrte biler. Kategoriene vi tilbyr i utvalget vårt er kompaktbiler som er billige i drift, familiebiler for dagligdags bruk, SUV-er som har godt med plass for både passasjerer og bagasje, eller minibusser med ekstra mange seter. Sixt bilutleie i Stord har det som skal til for et fint opphold i det vestlige Norge.

 
 • Stord lufthavn, Sørstokken

  Sixt Bilutleie
  Flyplassvegen 344
  5410 Sagvag

  Ma. - Fr.08:00 - 21:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Rimelig og enkelt å leie bil fra Sixt på Stord

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Stord og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er vanlig å ankomme Stord via flyplassen, derfor finner du oss sentralt plassert på Stord lufthavn (SRP). Vinterdekk kommer alltid montert i vintersesongen, og du kan kjøre trygt rundt i et godt forsikret kjøretøy. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Bluetooth og navigasjonssystem er ekstrautstyr vi alltid har på lager til kundenes beste.

En reise blant natur og byer med leiebil fra Stord

Det er heldigvis vei rundt hele Stord slik at du kan få oversikt over det beste øya har å by på, og du vil se mye flott natur underveis. Det flotte tettstedet Fitjar i nordvest er et koselig sted, og der har du også utsikt over havet og skjærgården som ligger rett utenfor. Det er tunnelforbindelse til resten av Norge, så en dagstur til Haugesund eller storbyen Stavanger kunne være noe som frister. Det åpner seg uansett mange muligheter med leiebil fra Sixt på Stord.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service