Bilutleie
Stjordal
Kollaps
Norge // Stjordal
Endre personlige detaljer

Leiebil Stjordal: Sixt Bilutleie online

Skal du fly til Trondheim flyplass, Værnes? Da er det enkelt å bestille en leiebil fra Sixt bilutleie i Stjørdal på flyplassen. Dermed kan du enkelt oppleve alt hva Trondheim og området rundt har å by på med komforten fra en egen leiebil. Du kan velge mellom et stort utvalg leiebilkategorier, som for eksempel personbil, stasjonsvogn, 4x4 og lastebil. Dersom du vil imponere kunder eller sjefen på forretningsreise, kan du bestille en luksusbil til reisen din. Dersom du ønsker en rimelig leiebil, finnes det mange økonomiske alternativer også. Du kan få den leiebilen i Stjørdal som passer dine behov best.

 
 • Trondheim lufthavn, Værnes

  Sixt Bilutleie
  Vaernes Lufthavn
  7500 Stjørdal

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Trondheim sentrum

  Sixt Bilutleie
  Tempeveien 17
  7037 Trondheim

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Stjørdal: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Stjørdal

Klikk over her for å lese mer om bilkategorier og leiebiltjenester som er tilgjengelige ved å bestille leiebil fra Sixt bilutleie i Stjørdal. Du kan beregne priser og bestille leiebil over Internett, og bilen står på flyplassen og venter på deg når du lander. Vi kan også tilby tilleggstjenester som ekstra sjåfør eller barnesete. Vi garanterer alltid at den bilkategorien du velger er tilgjengelig, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell.

Kjøretur i Stjørdal med Sixt

Dersom du reiser til Trøndelag med fly, lander du sannsynligvis på Trondheim lufthavn, Værnes. Den ligger i Stjørdal, rundt 30 kilometer fra Trondheim by i Midt-Norge. Den enkleste måten å komme seg til Trondheim og området rundt på, er å leie en bil fra Sixt når du oppholder deg i Stjørdal. Da kan du se alle attraksjonene, og du har komfortabel transport hele veien. Vi vil anbefale at du besøker selve Stjørdal sentrum, hvor det finnes mange fornminner som Steinsvikholm slott og helleristningene i Hegra. Du kan også kjøre leiebil fra Stjørdal og flyplassen til nydelige Trondheim. Der kan du se for eksempel Olav den helliges gravkirke Nidarosdomen eller Erkebispegården med de norske kronregaliene. Trondheim er en av Norges mest spennende byer, og den er perfekt å oppleve med en leiebil.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service