Bilutleie
Rolvsøy
Kollaps
Norge // Rolvsøy
Endre personlige detaljer

Leiebil Rolvsøy: Sixt Bilutleie online

Tettstedet Rolvsøy ligger i et veldig attraktivt område av Norge, og det er nær tilgang til både landlig og urbant liv noen få minutter unna. Med leiebil fra Rolvsøy er det enkelt å komme seg både til byene Sarpsborg og Fredrikstad hvor mye fint venter deg. Det er også kort vei til kystområdene i Østfold, der du kan du nyte vakker skjærgård. Kjøretøyene i utvalget til Sixt er moderne og driftssikre, og vi har alltid konkurransedyktige priser. Velg mellom kategoriene kompaktbiler som er enkle å parkere, familiebiler til allment bruk, minibusser med plass til alt og alle, moderne SUV-er, eller premium-biler for den kresne som forlanger ekstra komfort. Uansett behov er Sixt bilutleie i Rolvsøy på pletten for deg!

 
 • Fredrikstad sentrum

  Sixt Bilutleie
  Dikeveien 34
  1661 Rolvsøy

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Det er enkelt å leie bil fra Sixt i Rolvsøy

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer info om vår stasjon for bilutleie i Rolvsøy og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er mange goder du får inkludert på kjøpet, for eksempel ansvars- og skadeforsikring, mens gratis ombooking vil gjøre bestillingen fleksibel. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. For å kunne lettere orientere deg rundt i nærområdet er det smart å skaffe seg navigasjonssystem som oppgradering, og kanskje barnesete til junior dersom det er snakk om en familietur.

Du har et godt utgangspunkt når du booker leiebil i Rolvsøy

Gamlebyen i Fredrikstad er nok noe som frister for mange, der flere museer og den rolige stemningen gjør den til en fin severdighet for turister fra både inn- og utland. Norges lengste elv Glomma renner gjennom området, og det er mye flott natur å se dersom du følger elvebredden nordover med kjøretøyet ditt. Hankø mot vest og Hvaler mot sør er kanskje to av Norges mest kjente skjærgårdsområder, og en biltur mot Ytre Hvaler nasjonalpark gir deg en unik opplevelse av skjærgårdsidyll. Med leiebil fra Rolvsøy ligger både kyst og innland kun en liten kjøretur unna!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service