Bilutleie
Hesseng
Kollaps
Norge // Hesseng
Endre personlige detaljer

Leiebil Hesseng: Sixt Bilutleie online

Den aller beste måten å komme seg rundt i Finnmark på, er å leie bil. Når du ankommer Kirkenes lufthavn, Høybuktmoen, er Sixt bilutleie enkelt tilgjengelig, og du kan benytte tettstedet som startpunkt for å se det Nord-Norge har å by på. Du kan velge mellom et stort utvalg kjøretøy i både luksus- og økonomiklassen, som for eksempel personbil, stasjonsvogn, 4x4 eller varebil. Uansett om du trenger en bil til forretningsreisen, ferieturen eller flyttingen, kan du finne den som passer deg best ved å bestille leiebil fra Sixt.

 
 • Kirkenes Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Høybuktmoen
  9912 Hesseng

  Ma. - Fr.07:00 - 21:00
  Lø. - Sø.09:00 - 21:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Kirkenes

  Sixt Bilutleie
  Arbeidergaten 2
  9901 Kirkenes

  Ma. - Fr.07:00 - 21:00
  Lø. - Sø.09:00 - 21:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebiltjenester fra Sixt i Hesseng

Du kan lese mer om våre leiebiler i Hesseng dersom du klikker over her. Du kan se hvilke bilkategorier og leiebiltjenester som er tilgjengelige, for eksempel ekstra sjåfør eller utstyr som GPS og barnesete, og du kan se prisantydning og bestille kjøretøyet på nettet. Vi kan alltid garantere at leiebilkategorien du ønsker, er tilgjengelig, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell.

Kjøretur i Hesseng med Sixt

Ved å benytte Sixt bilutleie i Hesseng, kan du kjøre rundt og oppleve selve tettstedet og områdene i resten av Finnmark og Nord-Norge. Hesseng ligger seks kilometer fra Kirkenes i Sør-Varanger. Kirkenes er en spennende by å besøke, med mengder av historie fra andre verdenskrig. Den siste torsdagen i måneden er det «russetorg» i Kirkenes, et spennende torg med salg av lokale varer. Du kan også gå på fjelltur på Prestefjell, hvor du fra toppen har en nydelig utsikt over byen og fjorden. Du kan kjøre leiebilen din 12 km fra Kirkenes til Bjørnevatn hvor du kan gå på gruvesightseeing, eller kjøre 45 km til Neiden hvor du kan prøve Norges beste laksefiske. Dersom du bestiller leiebil i Hesseng, er du også nær andre områder som Båtsfjord, Bugøynes, Grense Jakobselv og Pasvikdalen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service