Bilutleie
Evenskjær
Kollaps
Norge // Evenskjær
Endre personlige detaljer

Leiebil Evenskjer: Sixt Bilutleie online

Når du lander på Harstad/Narvik lufthavn i Evenes i Norge, kan du enkelt bestille en leiebil hos Sixt bilutleie i Evenskjer. Her kan du velge mellom et stort utvalg kjøretøy, som for eksempel personbil, stasjonsvogn, 4x4 og varebil. Dersom du skal på forretningsreise og vil imponere kunder, kan du leie en luksusbil fra oss. Du kan også bestille bil i økonomiklasse dersom det er ønskelig. Du kan kjøre med leiebilen din hvor du vil i området, uansett om du ønsker å holde deg i Evenskjer eller Evenes, eller om du vil å kjøre til de nærmeste byene Harstad og Narvik.

 
 • Harstad/Narvik Lufthavn, Evenes

  Sixt Bilutleie
  Flyplassveien 68
  8536 Evenes

  Ma. - Sø.06:30 - 24:00
  Helligdag06:30 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Evenskjer: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Evenskjer

Over her finner du mer informasjon om våre utleietjenester og bilkategorier som er tilgjengelige for bestilling i Evenskjer. Du kan se hvilke kjøretøy som er tilgjengelige, i tillegg til å få en oversikt over åpningstider og mulighet til å beregne priser. Du kan også velge ekstra tjenester eller utstyr, som ekstra sjåfør eller barnesete og GPS. Vi kan alltid garantere at den kategorien du velger, er tilgjengelig, men vi kan ikke garantere for en spesifikk bilmodell.

Kjøretur i Evenskjer med Sixt

Dersom du er turist i området og bestiller leiebil fra Sixt bilutleie i Evenskjer, har vi en rekke gode tips til deg. Du henter leiebilen ved Harstad/Narvik lufthavn, og kan bruke stedet som utgangspunkt for å oppleve både Troms og Nordland, ettersom flyplassen ligger på grensen mellom fylkene omtrent midt i Norge. Både i Evenes og Evenskjer kan du oppleve spennende samisk kultur ved å besøke marksamiske gårdstun som er restaurerte og åpne for turister. Du kan også gå en tur til Veggen i Evenes, hvor du får fantastisk utsikt over fjorden og Narvik. I dette området vil man ha behov for en av våre gode leiebiler fra Sixt, ettersom veien er bratt enkelte steder. Du kan også enkelt kjøre strekningen på 44 km til Harstad eller den 57 km lange veien til Narvik. Begge byene har flott arkitektur og spennende militærhistorie som bør oppleves.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service