Bilutleie
Auckland
Kollaps
New Zealand // Auckland
Endre personlige detaljer

Leiebil Auckland: Sixt Bilutleie online

New Zealand regnes som et av verdens mest naturskjønne land, og Auckland er den største byen på Nordøya. Den har en flott beliggenhet, og det er selvfølgelig enkelt å se resten av Nordøya siden det er gode veiforbindelser. Når du har leiebil i Auckland kan du når som helst dra på utforskingsturer eller ta byen nærmere i øyesyn. I utvalget vårt har du kategoriene økonomibiler som ikke gjør stort innhugg i budsjettet ditt, familiebiler til allment bruk, robuste 4x4 for aktiv kjøring, eller minibusser så hele reisefølget får sitte godt. La Sixt bilutleie i Auckland ordne med transport for deg.

 
 • Auckland Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Unit J/80 Richard Pearse Drive
  2022 Auckland

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø. - Sø.08:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Auckland

  Sixt Bilutleie
  120 Great North Road
  1021 Auckland

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Lø.09:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Det er enkelt å leie bil fra Sixt i Auckland

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Auckland og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi gir deg friheten av å kunne kjøre rundt i New Zealand så mye du vil uten ekstra gebyrer, og flere forsikringer er forhåndsbetalt. Videre er det lett å ordne med gratis ombooking eller kansellering av bestillingen, og aircondition er alltid installert. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. GPS for enkel navigering og ekstra sjåfør er noen av tilleggstjenestene vi tilbyr alle kundene våre.

Opplev byområder og vakker natur med leiebil i Auckland

Det er mye vakker natur i områdene rundt Auckland, spesielt Auckland Centennial Park mot vest hvor du kan foreta mange turer til fots og nyte roen. Selve byen har flust med shoppingmuligheter pluss museer som viser både historie og kunst. Når du kjører over Auckland Harbour Bridge får du fin utsikt over byen og de mange grønne lungene der det er godt å slappe av etter en lang dag. Som sagt ligger hele Nordøya åpen for deg, med mange fine naturområder som innbyr til landturer og videre utforsking av New Zealand med leiebilen fra Sixt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service