Bilutleie
Heerlen
Kollaps
Nederland // Heerlen
Endre personlige detaljer

Leiebil Heerlen: Sixt Bilutleie online

I Nederlands sørøstre hjørne ligger Heerlen med utsikt over på den tyske siden av grensen. Denne delen av landet %u2013 nedenfor elvene %u2013 har noe helt særegent over seg, med en fortid som en by som stadig ble angrepet av sine naboer. Med egen leiebil i Heerlen kan du oppleve den noe mer katolske og avslappede atmosfæren her og i de omkringliggende byene i ditt eget tempo. Sixt sitt brede utvalg av moderne kjøretøy gjør det lett for deg å finne en leiebil skreddersydd for akkurat din reise. Velg en kompakt sedan til hverdagslig bruk og bykjøring eller en brukervennlig og pålitelig stasjonsvogn for plass til bagasje og hele familien.

 
 • Maastricht Aachen Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Vliegveldweg 120 A
  6199 AD Maastricht

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Ha en komfortabel kjøretur med egen leiebil

Sixt sin stasjon for bilutleie i Heerlen ligger en kort taxitur fra sentrum på Maastricht Aachen flyplass (MST). Her er det lett å finne frem til vår skranke der våre profesjonelle medarbeidere møter deg for å lose deg gjennom kontrakten og levere deg bilen. Som alltid når du leier en bil hos Sixt, får du tredjepartforsikring inkludert i prisen på samtlige leiebiler i Heerlen. Videre kan du skreddersy ditt kjøretøy ved å forhåndsbestille tilleggstjenester som LDW og personskadeforsikring, GPS og registrering av ekstra sjåfør for kun små tilleggskostnader. Merk deg at selv om vi alltid gir deg et kjøretøy i den kategorien du booker, kan vi ikke garantere deg en spesifikk modell, siden tilgjengeligheten varierer.

Opplev Nederland med Sixt

Leier du bil i Heerlen, er du aldri langt unna neste opplevelse. Kun 20 minutter med bil til den høyt elskede middelalderbyen Maastricht i vest og en time nordover mot mer kuperte Limburg gjør at du har en lange rekke forskjellige opplevelser innen rekkevidde. Det som kanskje preger den spesielle atmosfæren i det sørlige Nederland mest, er den sterke innflytelsen sørlige naboland har hatt på preferansen for godt øl og god mat og innarbeidelsen av konseptet Bourgondisch, nemlig å spise med en appetitt verdig Frankrikes Burgundy.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service