Bilutleie
Gouda
Kollaps
Nederland // Gouda
Endre personlige detaljer

Leiebil Gouda: Sixt Bilutleie online

Gouda er en by i det sørøstlige Nederland som er svært kjent for sin velsmakende ost og mange kanaler. Her finner du også åpne enger og vindmøller, som dette flate landet er kjent for, og bysentrum er full av unik atmosfære og elegante byggverk. Den er godt knyttet til resten av landet, siden den har et godt utbygd nettverk av motorveier, og leiebil i Gouda er derfor nødvendig for å komme seg lett rundt. Kategoriene du kan velge blant med Sixt, er praktiske familiebiler, økonomibiler til gunstige priser, minibusser som har plass til hele reisefølget, eller luksusmodeller som gir deg misunnelige blikk gatelangs.

 
 • Rotterdam

  Sixt Bilutleie
  Kleine Beer 601
  3067 ZW Rotterdam

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Gouda?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Gouda og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Nesten alle våre kjøretøy kommer med ubegrenset kjørelengde så du kan se alt av dette området, og air condition får du alltid med. Sixt streber for å gi kundene frie tøyler, og derfor gir vi deg mulighet til å hente og levere bilen tilbake når som helst det passer deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Gouda

Kjør først inn til bysentrum og se den enorme kirken som faktisk er landets lengste på hele 123 meter. Etterpå kan du få sett det stilfulle rådhuset i gotisk byggestil, og flere torg ligger i nærheten og er naturlige møteplasser for byens befolkning. Kjør langs de flotte kanalene og se mange forskjellige båter som ligger fortøyd, og du kan finne deg en koselig kafé og nyte roen. Kjør også til en av markedsplassene som selger den berømte gaudaosten, og få deg en ekte smak av Nederland. Sixt bilutleie i Gouda lar dette bli virkelighet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service