Bilutleie
Friesland
Kollaps
Nederland // Friesland
Endre personlige detaljer

Leiebil Friesland: Sixt Bilutleie online

Friesland er en provins i det nordvestlige Nederland med frodig landskap, muligheter for bading og oppdagelsesturer. Det er en region med mange muligheter som best oppleves når du har full bevegelsesfrihet, og derfor er det essensielt med leiebil i Friesland under ditt opphold. Sixt er alltid din lokale leiebilforhandler, med medarbeidere som vil yte topp service, og vi har en bilpark som vi er stolte av. Kategoriene du kan velge blant, er familiebiler, økonomibiler, varebiler med ekstra god plass, eller skjem deg selv bort med en av våre luksusmodeller. Prøv Sixt for å se om vi lever opp til vårt gode navn og rykte.

 
 • Groningen

  Sixt Bilutleie
  Het Hout 64
  9723 LB Groningen

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Friesland?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Friesland og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Alltid inkludert kommer ubegrenset kjørelengde og air condition, og dermed kan du foreta langturer med et alltid behagelig kupéklima. Gjør bruk av våre nettsider for å skreddersy kjøretøyet til din personlige bruk, og Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Friesland

For mange frister det nok å kjøre til kysten med de brede og myke strendene som noen ganger er tilholdssted for seler, og spesielt Vadehavet er et bemerkelsesverdig sted som absolutt bør besøkes. Kjør til Leeuwarden by for å tilfredsstille smaksløkene dine, den er nemlig en av Nederlands fremste sentre for kulinariske opplevelser. Her er det selvfølgelig mengder av muligheter for sykkelturer, og det finnes mange godt preparerte turløyper for fotgjengere. Friesland arrangerer mange festivaler året rundt, og det finnes mange småbyer du står fritt å besøke med leiebil. Sixt bilutleie i Friesland lar deg se det beste av området.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service