Bilutleie
Herceg Novi
Kollaps
Montenegro // Herceg Novi
Endre personlige detaljer

Leiebil Herceg Novi: Sixt Bilutleie online

Herceg Novi har en av Montenegros flotteste beliggenheter der den ligger i Kotor-bukta omringet av hav og fjell. Du gjør lurt i å leie bil i Herceg Novi, ettersom det gir deg helt frie tøyler til å utforske byen og nærområdet. Sixt er da som vanlig din lokale leiebilforhandler. Velg det kjøretøyet du ønsker i vårt utvalg av økonomibiler til rimelige priser, familiebiler til dagligdags bruk, 4x4 dersom du vil utforske litt av det kuperte landskapet, eller minibusser så det blir seteplass til alle. En av filialene våre finner du på Herceg Novi busstasjon, som er et naturlig knutepunkt i denne byen.

 
 • Herceg Novi Busstasjon

  Sixt Bilutleie
  Dr. Jovana Bijelica 1
  85340 Herceg Novi

  Ma. - Lø.08:00 - 15:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Igalo/Palmon Bay Hotel

  Sixt Bilutleie
  Sava Ilica 7
  85347 Igalo, Herceg Novi

  Ma. - Lø.09:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Hvordan skaffer du deg en leiebil i Herceg Novi?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Herceg Novi og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Som ekstragoder får du blant annet en rekke forsikringer inkludert, for eksempel mot skade og tyveri. Air condition er også et gode som alltid blir mye brukt av kundene våre, og det er muligheter for gratis ombooking og kansellering ved behov. Som tilleggstjenester tilbyr vi også GPS så det blir enkelt å navigere, samt ekstra sjåførmulighet slik at dere kan dele på å kjøre rundt i Herceg Novi. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Herceg Novi

Det vil nok friste med en kjøretur langs den flotte kystlinjen i Herceg Novi der det ligger både yachter og seilbåter fortøyd, og det kryr av koselige spisesteder der du kan smake både internasjonale og lokale retter. Du kan kjøre til den gamle festningen Stari Grad og se den på nært hold, og et besøk i gamlebyen er selvfølgelig en nødvendighet her. Sixt bilutleie i Herceg Novi er klar til tjeneste for din personlige transport i Montenegro.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service