Bilutleie
Ulan Bator Int. Flyplass
Kollaps
Mongolia // Ulaanbaatar // Ulaanbaatar Internasjonale Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Ulaanbaatar Internasjonale Flyplass: Sixt Bilutleie Online

Informasjon om stasjon
Adresse: Chinggis Khaan Int. Airport
  17120 Ulaanbaatar MN +976-86007259
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: ULN
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Ulaanbaatar flyplass (ULN) kalles også Djengis Khan internasjonale lufthavn og er oppkalt etter den berømte mongolske herskeren med samme navn. Sixt bilutleie på Ulaanbaatar flyplass tilbyr en rekke flotte kjøretøy til gode priser. Trenger du en kompakt og økonomisk bil, kan du velge en av våre sedaner. Har du behov for ekstra mye plass, har vi flere minibusser å velge mellom, og dersom du trenger et kjøretøy med ekstra driv, har vi flere SUV-modeller som enkelt tar deg gjennom det mongolske landskapet. Er du på utkikk etter en god og pålitelig leiebil, har vi det du trenger. Du vil alltid få et kjøretøy innen den valgte bilkategorien, men vi kan ikke garantere en spesifikk bilmodell.

Finn din perfekte leiebil på Ulaanbaatar flyplass

Sixt ligger på flyplassområdet på Ulaanbaatar flyplass, så når du kommer hit, er det enkelt å finne frem til oss. Flyplassen ligger også kun om lag 20 km fra hovedstaden, og etter bare 20-30 minutters kjøring vil du befinne deg i hjertet av denne eksotiske byen. For å gjøre turen enklere kan bestille en ekstra sjåførtillatelse, og dersom du reiser med barn, kan du bestille barneseter i ulike størrelser. Vi hos Sixt ønsker å hjelpe deg med å tilpasse din leiebil fra Ulaanbaatar flyplass slik at den passer perfekt til deg og din reise.

Unike opplevelser i Ulaanbaatar

Ulaanbaatar ble grunnlagt på 1600-tallet og har en historie som strekker seg enda lenger tilbake. Derfor er det ikke rart at byen er rik på unike opplevelser. Ta for eksempel turen innom det buddhistiske tempelet Gandantegchinlen. Tempelet ble bygget på 1700-tallet og er fremdeles hjemmet til rundt 150 buddhistiske munker. Eller besøk Vinterpalasset som ble bygget på slutten av 1800-tallet for Bogd Khan, Mongolias siste monark. Palasset fungerer i dag som et museum bestående av en rekke templer og bygninger med buddhistisk kunst og arkitektur. Med leiebil fra Ulaanbaatar står du friere til å oppleve Mongolias mange severdigheter.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Ulan Bator Int. Flyplass ULN Chinggis Khaan Int. Airport 17120 Ulaanbaatar 47.844271, 106.769844 +976-86007259

Sixtstasjon Ulan Bator Int. Flyplass ULN

Chinggis Khaan Int. Airport
17120 Ulaanbaatar
 
Telefon +976-86007259

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service