Bilutleie
Sainshand
Kollaps
Mongolia // Sainshand
Endre personlige detaljer

Leiebil Sainshand: Sixt Bilutleie online

Dersom du befinner deg i Sainshand, vil du virkelig se hvorfor Mongolia er et veldig spesielt land. Her er det nemlig sparsomt med folk og rikelig med enorme ødemarker som innbyr til eventyr. Rundt Sainshand er det mil på mil med ørken og stepper, og dersom du foretar oppdagelsesturer langs veiene, vil du nå og da komme over en liten landsby med vennlige innbyggere. Sixt bilutleie i Sainshand har et godt utvalg kjøretøy i kategoriene familiebiler til allmenn bruk, kompaktbiler for deg som ikke har så stort budsjett, 4x4 for den eventyrlystne eller minibusser for deg som har mange passasjerer.

 
 • Sainshand Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Sainshand
  44000 Sainshand

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Sixt gjør det lett å ordne med en leiebil i Sainshand

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Sainshand og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi tilbyr gratis ombooking og kansellering frem til henting av bilen så du ikke trenger å bekymre deg for endringer i planene, og filialen vår ligger praktisk plassert på Sainshand togstasjon. Flere gebyrer og forsikringer er allerede inkludert, og vi anbefaler tilleggstjenester som navigasjonssystem og internett i bilen etter ønske. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Få fullt utbytte av din leiebil i Sainshand

Sainshand har svært vennlige innbyggere siden Mongolia er kjent for sin gjestfrihet, og maten i dette landet er et kapittel for seg selv. Khamar-klosteret er et interessant sted å besøke, og ta deg en tur rundt i de bebygde strøkene for å se de spesielle husene. Det anbefales sterkt å ta en kjøretur fra Sainshand til Det svarte fjellet, som med sine 1031 meter byr på praktfull utsikt. Du kan faktisk se den transsibirske jernbanen herfra dersom det er klart vær. Mye spennende venter deg når du leier bil i Sainshand.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service