Bilutleie
Erdenet
Kollaps
Mongolia // Erdenet
Endre personlige detaljer

Leiebil Erdenet: Sixt Bilutleie online

I den travle byen Erdenet nord i Mongolia kan du oppleve kombinasjonen av russisk og mongolsk kultur på sitt beste. Selv om tiden da en tredel av byens populasjon var russisk, er over, vil du fortsatt kunne høre en hel del russisk på gatene og finne flere restauranter med russisk piroshki på menyen. Hos Sixt bilutleie i Erdenet kan du velge din skreddersydde bil fra et bredt utvalg av moderne og oppdaterte kjøretøy. Vi tilbyr kategoriene sedan/stasjonsvogn, minibusser og kraftige 4x4 som er som skapt for det kuperte mongolske landskapet. Med din egen leiebil i Erdenet er du fri til å oppleve mektig natur og den enestående mongolske atmosfæren i ditt eget tempo.

 
 • Erdenet Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Erdenet Street
  61000 Erdenet

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Oppdag Nord-Mongolia i ditt eget tempo

Du finner Sixt på Erdenet togstasjon kun noen minutter med bil fra byens sentrum. Her vil våre erfarne og profesjonelle ansatte hjelpe deg raskt gjennom papirarbeidet og få deg på plass bak rattet i en fei. For å gjøre reisen mest mulig komfortabel for deg har vi installert air condition i alle våre leiebiler i Erdenet. Som vanlig når du leier bil hos Sixt, er tredjepartforsikring inkludert i prisen. Vil vil alltid sørge for at du får en bil i den kategorien du har bestilt, men vær oppmerksom på at spesifikke modellers tilgjengelighet vil variere ved ankomst.

Industriell storhet, rik historie og enestående naturlandskap

Leier du bil i Erdenet, får du enkel tilgang på en rekke unike severdigheter. Kun kilometer unna Sixt sin filial ligger byens største attraksjon og det som holder byens befolkning i live, nemlig verdens fjerde største kobbergruve. Kjør nordover for å oppleve den nordmongolske naturen med sine langstrakte, grønne åssider og den strålende utsikten fra toppen av Bayan Öndör-fjellene, inkludert minen ovenfra. Blant bykjernens viktigste severdigheter er det kommunistiske Friendship Monument omtrent 200 meter fra det populære Selenge Hotel. Rundt 400 meter østover finner du byens stolte Buddha-statue.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service