Bilutleie
Darkhan
Kollaps
Mongolia // Darkhan
Endre personlige detaljer

Leiebil Darkhan: Sixt Bilutleie online

Er du blant dem som har lyst til å oppdage dette unike landet hvor det er langt mellom bebygde områder og massevis av villmark? Sixt bilutleie i Darkhan gjør det mye enklere å bevege seg rundt i Mongolia, siden avstandene er store og kollektivtrafikken begrenser reisefriheten din sterkt. Det bor omtrent 75 000 i Darkhan, noe som gjør dette til den nest største byen i landet, og med eget kjøretøy kan du lett forene både byliv og utforskingsturer i den store villmarken i Mongolia. Her tilbyr vi et utvalg leiebiler i kategoriene økonomibiler til priser du sjelden vil finne andre steder, pålitelige familiebiler, 4x4 så du ikke trenger å tenke på dårlige veier eller minibusser for dere som er mange.

 
 • Darkhan Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  New Darkhan
  61000 Darkhan

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Sixt gjør det lett å ordne med en leiebil i Darkhan

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Darkhan og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Air condition vil komme godt med i Mongolia siden været ofte er lunefullt, og tredjepartforsikring er betryggende for sikkerheten din. Vår bilutleiestasjon er plassert på Darkhan togstasjon siden det er det vanligste stedet for ankomst, og det er lett å be om forskjellige tilleggstjenester for å skreddersy bilen din hos oss. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan få med deg med leiebil i Darkhan

Området rundt Darkhan har frodig vegetasjon og er rikt på dyreliv, så tar du en kjøretur i utkanten av byen, kan du fort få øye på bevere og rådyr. Karaghiin Khiid er et kjent kloster som mange kommer og besøker hvert år, og her vil du se forskjellige statuer og et tre som er inntullet i silkeskjerf. Darkhan-Uul-museets utstilling består blant annet av mange arkeologiske funn som viser deg områdets historie, og når du disponerer egen leiebil i Darkhan, har du frie tøyler mellom alle severdighetene.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service