Bilutleie
Monaco
Kollaps
Monaco // Monaco
Endre personlige detaljer

Leiebil Monaco: Sixt Bilutleie online

Velkommen til det gode liv i Monaco, som gjør opp for sin minimale størrelse med sin luksuriøse, dekadente stil. Hvis du leier bil i Monaco, får du nyte alt denne lille perlen av en kyststripe har å by på %u2013 på den mest komfortable måten. På Sixt stasjon for bilutleie i Monaco, Monte Carlo Le Meridien, finner du kjøretøy for enhver smak. For deg som reiser med familien, kan det lønne seg med en 4x4 eller minibuss. Eller kanskje du er på romantisk ferie og vil nyte Monacos overdådighet fullt ut med en en sportsbil eller cabriolet? Vi har leiebiler som passer til utforsking av både de vakre fjellsidene, den luksuriøse havnen og mye mer i et lite området spekket av severdigheter og aktiviteter.

 
 • Monaco Monte Carlo/Le Meridien
  22, Ave Princesse Grace
  98000 Monaco

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Sø.09:00 - 13:00
  Helligdag09:00 - 13:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Monaco Monte Carlo/Le Meridien

  Sixt Bilutleie
  22, Ave Princesse Grace
  98000 Monaco

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Sø.09:00 - 13:00
  Helligdag09:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Frihet til å utforske på egenhånd

En kort taxitur fra Monacos spektakulære togstasjon som er hugget ut i fjellet, finner du vår filial for bilutleie i Monaco. Våre serviceinnstilte medarbeidere står klare til å levere ut kjøretøyet ditt. Når du leier bil i Monaco, får du tilgang til hele det spektakulære området i og rundt byen. Tilleggstjenester som GPS og barnesete finnes også. Vi lover at du får en bil i den kategorien du har bestilt, men det vil variere hvilke spesifikke modeller som er tilgjengelige.

Tettpakket med unike blikkfang og attraksjoner

Nesten overalt hvor du snur deg i Monaco, vil det du fester blikket på, kunne ta pusten fra deg. Det er likevel noen hovedattraksjoner som utmerker seg. For eksempel kan du få et glimt av den legendariske Casino de Monte Carlo av gull og marmor. Minst like viktig er det å få med seg Musée Océanographique, med sin dramatiske fremtoning på kanten av en klippe og 90 tanker med svimlende 450 middelhavs- og tropiske fiskearter. Her finnes det knapt grenser for hva du kan se, så forhør deg gjerne med våre lokalkjente medarbeidere om hvordan du får mest ut av ferien med leiebil i Monaco.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service