Bilutleie
Chisinau Flyplass
Kollaps
Moldova // Chisinau // Chisinau Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Chisinau Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Dacia 80/3
  2026 Chisinau MD +373-22006666
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: KIV
Åpningstider
Ma. - Sø.05:00 - 01:00
Helligdag05:00 - 01:00
 
 

For at du fritt skal kunne oppleve Moldovas vakre landskap preget av gresskledde åser og elver, vil Sixt skaffe deg en passende leiebil fra Chişinău flyplass. Kategoriene du vil finne her er familiebiler til praktisk bruk, økonomibiler til hyggelige priser, 4x4 for landturer, minibusser med ekstra mange seter eller luksusmodeller som du stolt kan vise frem. Du får både lokasjonstillegg og tredjepartsforsikring forhåndsbetalt, samt vinterdekk dersom du skulle komme hit i vintersesongen. Vi tilbyr mange tilleggsgoder du kan velge mellom, som internett slik at du alltid er oppdatert eller navigasjonssystem for at du enkelt skal finne frem. Sixt bilutleie på Chişinău flyplass er klar for å ta imot din bestilling.

Hvordan leie bil på Chişinău flyplass?

Chişinău flyplass (KIV) betjener Moldovas hovedstad, og det er kun 15 minutters kjøring fra lufthavnen til du er fremme i bysentrum. Når du har plukket opp bagasjen i ankomsthallen, er det kort vei til Sixt sin skranke for leiebil på Chişinău flyplass. Våre effektive medarbeidere vil sørge for at du raskt kommer i gang med leiebiloppholdet. Du kan møte opp spontant eller reservere leiebil og tilleggstjenester over nett eller telefon. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Opplev det rike kulturlivet i Moldovas hovedstad

Moldova ligger i et område i Øst-Europa som opp gjennom historien har måtte kjempe hardt for sin selvstendighet, noe du kan få en smakebit på i de flerfoldige museene i Chişinău. Disse kan du besøke etter eget ønske med leiebil fra Chişinău flyplass, og spesielt Pushkin museum og Det nasjonale kunstmuseet er blant de mest fremtredende. Den digre parken RÎşcani kan du fort bruke en hel dag på å utforske, og her vil du også treffe mange av byens fastboende som vet å nyte denne grønne lungen i hovedstaden. Sixt bilutleie på Chişinău flyplass ser frem til ditt oppmøte.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.05:00 - 01:00
Helligdag05:00 - 01:00

Kontakt

Sixtstasjon Chisinau Flyplass KIV Dacia 80/3 2026 Chisinau 46.935422, 28.934984 +373-22006666

Sixtstasjon Chisinau Flyplass KIV

Dacia 80/3
2026 Chisinau
 
Telefon +373-22006666

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service