Bilutleie
Nador
Kollaps
Marokko // Nador
Endre personlige detaljer

Leiebil Nador: Sixt Bilutleie online

I den ene enden av en av Middelhavets mest spektakulære kystruter, The Rocade, ligger den vesle byen Nador. Med egen leiebil fra Nador kan du se den østlige middelhavskysten på sitt tøffeste, vakreste og villeste. På Sixt sin filial for bilutleie i Nador kan du velge mellom moderne og høykvalitative kjøretøy i kategoriene sedan for bykjøring og utflukter, minibuss for grupper og 4x4 for mer krevende kjøreforhold. Vårt utvalg er designet for å passe en rekke ulike reiser, lommebøker og behov. Et personlig kjøretøy er den desidert beste måten å oppdage Marokkos iøynefallende middelhavskyst på.

 
 • Nador Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroport Nador Laroui
  62000 Nador

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Opplev Marokkos middelhasvskyst med egen leiebil fra Sixt

Sixt sin stasjon ligger beleilig plassert på Nador internasjonale flyplass (NDR) litt over en halvtimes kjøring fra byens sentrum. Ved vår skranke vil du bli møtt av våre profesjonelle medarbeidere som får deg på plass bak rattet på nulltid. For å gi deg en mest mulig avslappet og behagelig reise har vi inkludert LDW- og tredjepartforsikring i prisen på samtlige av våre leiebiler i Nador. Planlegger du en lengre kjøretur, kan det lønne seg å bestille ubegrenset kjørelengde. Andre tilleggsgoder som GPS og ekstra sjåførtillatelse kan du bestille til ubetydelige beløp. Husk at vi kun garanterer bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Roadtrip med spektakulær utsikt

Leier du bil i Nador, har du truffet spikeren på hodet hvis du vil ha reisefrihet og mange opplevelser. The Rocade (kystveien) som strekker seg 130 kilometer fra Nador og vestover til Al-Hoceima, byr på noen av regionens mest spektakulære syn. På veien passerer du røde klipper, dype kløfter og en enorm skulptur av eroderte klipper. Rundt Nador by kan du med eget kjøretøy lett komme deg til omkringliggende rustikke kafeer og restauranter på toppen av klippene. Her kan du nippe til fersk mintte og nyte utsikten over havet. Nedenfor ligger strender mellom bergene i smale laguner.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service