Bilutleie
Johor Bahru
Kollaps
Malaysia // Johor Bahru
Endre personlige detaljer

Leiebil Johor Bahru: Sixt Bilutleie online

Plassert på bredden av kanalen som utgjør grensen mellom Malaysia og Singapore, ligger Johor Bahru. Opplev Malaysias tredje største by med egen leiebil i Johor Bahru. Vi har sørget for å ha et bredt utvalg av kjøretøy på Sixt sin stasjon for bilutleie i Johor Bahru, slik at du skal kunne utforske den livlige byen og vakre kystlinjen på den måten som passer deg best. Velg mellom biler i kategoriene sedan og 4x4. Selv om byen tidligere har vært kritisert for å være en kaotisk grenseby, yrer Johor Bahru nå av museer, templer og moskeer samt områder for shopping og uteliv.

 
 • Senai Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Lot E 10-6, Aeromall
  81250 Johor Bahru

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30
  Lø.07:30 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Johor Bahru

  Sixt Bilutleie
  No. 71, GF, Jalan Ibrahim
  80000 Johor Bahru

  Ma. - Fr.08:30 - 17:30
  Lø.08:30 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Fleksibel og behagelig reise med leiebil i Johor Bahru

Vår stasjon for bilutleie i Johor Bahru finner du enkelt med en kjapp taxitur fra byens sentralstasjon. Her er våre erfarne medarbeidere klare til å ta deg imot og levere ut kjøretøyet til deg. Samtlige av bilene våre er utstyrte med air condition for det varme klimaet i området. For at du skal slippe å bekymre deg for tilbakelagte kilometere, har vi inkludert ubegrenset kjørelengde i prisen for alle våre leiebiler i Johor Bahru. Videre er forsikring mot tyveri og tredjepartforsikring samt veiavgift og lisens for kjøretøyet inkludert. For kun små tillegg kan du også få GPS og registrere en ekstra sjåfør. Vi kan ikke love deg en spesifikk bilmodell, men vi vil sørge for at du får ønsket bilkategori.

Et område i økonomisk vekst og omveltning

Med din egen leiebil kan du bevitne de omfattende forandringene i en av målområdene for utviklingsprosjektet Iskandar i Sør-Malaysia. Fra bilparken til Sixt vil du lett kunne finne et perfekt kjøretøy for din reise. Lei en bil i Johor Bahru og få tilgang på en rik kulturarv, omfattende parkområder i Taman Zaharah og den majestetiske Sultan Abu Bakar-moskeen med det tilhørende kongelige Abu Bakar-museet på byens sørspiss. Spør gjerne våre lokalkjente og profesjonelle medarbeidere om flere reiseråd og kjøretips.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service