Bilutleie
Druskininkai
Kollaps
Litauen // Druskininkai
Endre personlige detaljer

Leiebil Druskininkai: Sixt Bilutleie online

Druskininkai ligger i det sørlige Litauen i et område med mange innsjøer og bekker som sørger for et grønt og frodig landskap. Ettersom dette er Litauens fremste kurbad-by, er det en drømmedestinasjon for deg som ønsker et totalt avslappende opphold. Her finnes også en rekke innendørs-aktiviteter som vanligvis bare kan bedrives om vinteren, og som gjør byen til en attraktiv destinasjon året rundt. Med leiebil i Druskininkai har du fordelen av å være uavhengig av den begrensede kollektivtrafikken. Hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy fra kategorier som familiebiler, økonomibiler og minibusser.

 
 • Druskininkai Busstasjon

  Sixt Bilutleie
  Gardino 1
  66204 Druskininkai

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø. - Sø.10:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Druskininkai?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt bilutleie i Druskininkai og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sixt er opptatt av trygghet, og derfor utstyrer vi alle våre bilmodeller med forsikring, og air condition lar deg tilpasse temperaturen i bilen etter dine behov. Andre nyttige tilleggsgoder som fri kjørelengde eller barnesete kan bestilles på våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Druskininkai

Ta deg en spasertur langs de mange innsjøene eller i en av de frodige skogene for å nyte roen og stillheten, og ta inn på et spahotell for å oppnå total velvære. Her finner du også en innendørs vannpark som er åpent året rundt, hvor hele familien kan ha det moro. Den innendørs alpinbakken gjør at du kan nyte skiløypene i vinter- så vel som sommermånedene. Druskininkai har også en egen gamleby med mange flotte trehus, og området er bare en kort kjøretur fra landegrensene mot Polen og Hviterussland med alt som er å oppleve der. Sixt bilutleie i Druskininkai ønsker å gi deg en god leiebilopplevelse i Litauen.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service