Bilutleie
Tripoli
Kollaps
Libya // Tripoli
Endre personlige detaljer

Leiebil Tripoli: Sixt Bilutleie online

I Libyas hovedstad står opplevelsene i kø for deg som vil kombinere badeferie med kultur. Lei en bil i Tripoli og ta for deg alle de spennende attraksjonene i og nær ørkenbyen. Ta en behagelig dukkert i Middelhavet og gjør gode kupp på basaren og de lokale markedene. Etterpå kan du utforske de romerske ruinene litt utenfor byen. Sixt bilutleie i Tripoli ligger strategisk plassert flere steder i byen. En av våre stasjoner ligger på Tripoli International Airport (TIP) så du kan hente leiebilen din med en gang du kommer. Vi har et utvalg kjøretøy i kategoriene stasjonsvogn og SUV.

 
 • Mitiga Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Al Shat Road
  6871 Tripoli

  Ma. - Sø.05:00 - 15:00
   16:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Tripoli/Four Points Hotel

  Sixt Bilutleie
  Andalus District km 1
  6871 Tripoli

  Ma. - To.08:00 - 15:00
   16:00 - 22:00
  Lø. - Sø.08:00 - 15:00
   16:00 - 22:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Nyttige leiebiltjenester i Tripoli

De fleste av våre leiebiler i Tripoli er godt forsikret med tredjepartforsikring og tyveriforsikring. Du kan også leie barnesete hos oss så du føler deg helt trygg i trafikken. Libya er et ørkenland med ganske høye sommertemperaturer, så air condition kommer godt med her. Og hvis du skal besøke mange av de spennende attraksjonene som ligger litt utenfor byen, kan det være lurt å leie et navigasjonssystem fra vår bilutleie i Tripoli. Vi har mange biler på vår stasjon, men Sixt kan bare garantere kategorien som blir booket og ikke en spesifikk modell.

Oppdag historiske ruiner med leiebil i Tripoli

En svømmetur i Middelhavet hører selvsagt med til ferien, men den libyske hovedstaden byr på mye mer for den besøkende. Med leiebil få du med deg det ottomanske palasset Assaraya al-Hamra («det røde slottet»), mosaikken i moskeene Gurgi og Karamanli, det romerske monumentet Arch of Marcus Aurelius og de gamle bymurene som du kan klatre opp på. Reiser du med familien, vil barna like en tur i dyrehagen som ligger sør i byen. Med leiebil i Tripoli kan du også besøke de romerske ruinene Sabratha og Leptis Magna som ligger halvannen times kjøring utenfor byen i hver sin retning.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service