Bilutleie
Ventspils
Kollaps
Latvia // Ventspils
Endre personlige detaljer

Leiebil Ventspils: Sixt Bilutleie online

Kystbyen Ventspils ligger i det nordvestlige Latvia, og er en by i vekst. Her finner du frodige skoger som innbyr til spaserturer og strender med blå flagg som indikerer miljøvennlige forhold. Med leiebil i Ventspils kan du foreta dagsturer langs kysten og ta en pause ved en rasteplass med nydelig sjøutsikt. Hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy fra kategorier som familiebiler, økonomibiler, firehjulstrekk som tåler krevende forhold, eksosfrie el-biler, eller minibusser dersom du har med hele storfamilien. Sixt har alt du trenger for en komplett leiebilopplevelse.

 
 • Ventspils fergeterminal

  Sixt Bilutleie
  Darzu 6
  3601 Ventspils

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Ventspils?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer info om Sixt bilutleie i Ventspils på fergeterminalen og hvilke og ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sixt gir deg tryggheten av å kjøre i en forsikret bil, uansett hvilken kategori du velger og air condition kommer med nesten alle modeller. Bruk våre nettsider for å velge andre kjærkomne tilleggsgoder som GPS og fri kjørelengde for et beskjedent ekstrabeløp. Når du ankommer Ventspils, vil våre erfarne ansatte geleide deg til stedet hvor bilen din venter på deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Ventspils

Ta hele familien med til Ventspils Badeland der alle kan oppleve våt moro og spenning, og etterpå kan du kjøre til byens friluftsmuseum som blant annet har utstilt en imponerende samling ankere. På promenaden Ostas iela kan du ta deg en flott spasertur hvor du underveis kan iaktta Ventspils slott og flere flotte skulpturer. Byen har også en egen park dedikert til fontenekunst med boblende og plaskende vann der du ofte kan se vakre regnbuer. Sixt bilutleie i Ventspils åpner mange muligheter for deg i Latvia.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service