Bilutleie
Jurmala
Kollaps
Latvia // Jurmala
Endre personlige detaljer

Leiebil Jurmala: Sixt Bilutleie online

Jurmala er et strandparadis uten like i De baltiske stater. Byen ligger fint plassert ved Rigabukten og har behagelige badetemperaturer og et rolig hav. Her finner du trebygninger og hyttelignende hus langs den 26 kilometer lange sandstranden, hvor du kan ta lange spaserturer og beundre den spesielle arkitekturen og nyte lyden av bølgene som slår ustanselig inn over stranden. Med leiebil i Jurmala kan du enkelt komme deg bort fra folkemengdene og finne ditt egne favorittsted langs kysten. Hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy fra kategorier som praktiske familiebiler og økonomibiler til konkurransedyktige priser. Sixt ønsker velkommen til sommer og sol i Latvia.

 
 • Jurmala Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Smarde parish
  3129 Engure Region

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Jurmala

  Sixt Bilutleie
  Lienes 5 (TIC Majori)
  2015 Jurmala

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Jurmala/Delivery Service

  Sixt Bilutleie
  Delivery to Hotel
  2014 Jurmala

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Jurmala?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Jurmala og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Vi gir deg alltid en bil med tredjepartsforsikring, og air condition kommer med de fleste av våre modeller. På våre oversiktlige nettsider kan du velge deg andre nyttige tilleggsgoder som GPS og barnesete hvis du reiser med barn. Våre serviceinnstilte medarbeidere vil med glede besvare eventuelle spørsmål som du måtte ha om ditt besøk i Latvia. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Jurmala

Kom deg til nærmeste strand og slå deg ned på de brede, hvite sanddynene som innbyr til både solslikking og bading. Her er det mange muligheter for vannbaserte aktiviteter, og om kveldene kan du kjøre inn mot sentrum for å oppleve folkelivet og de kulturelle tilbudene som Jurmala byr på. Om det skulle friste med en tur inn til hovedstaden Riga, ligger den kun en halvtimes biltur unna. Kemeri nasjonalpark er et fint sted for å se bevere og fugler, og med din leiebil kan du enkelt finne restauranter etter en travel dag med strandliv og sightseeing. Velkommen til Sixt bilutleie i Jurmala i Latvia!

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service