Bilutleie
Daugavpils
Kollaps
Latvia // Daugavpils
Endre personlige detaljer

Leiebil Daugavpils: Sixt Bilutleie online

Daugavpils er Latvias nest største by og ligger nær landegrensene til Litauen og Hviterussland. Byen ligger i et naturskjønt område med mange innsjøer og parker, og som alle byer i dette landet er den full av historie og særegen arkitektur. Takket være sin strategiske plassering mellom Riga og Minsk, har den historisk sett vært en viktig industriby. Med leiebil i Daugavpils blir det en enkel sak å se hele Latvia og flere andre land om tiden strekker til. Hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy i kategorier som rimelige familiebiler, økonomibiler til svært konkurransedyktige priser eller robuste firhjulstrekkere for krevende kjøreforhold.

 
 • Daugavpils/Delivery Service
  Delivery and Collection
  5401 Daugavpils

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Daugavpils/Delivery Service

  Sixt Bilutleie
  Delivery and Collection
  5401 Daugavpils

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Daugavpils?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt bilutleie i Daugavpils og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Sixt lar deg alltid kjøre i en forsikret bil, og air condition sørger for behagelig temperatur i bilen. Våre nettsider kan brukes for å skreddersy bilen til ditt reiseformål. Velg GPS og eventuelle barneseter for et ubetydelig ekstrabeløp, slik at bilen kan leveres etter dine ønskemål. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Daugavpils

Kjør til den praktfulle Daugavpils festning med flere grøntområder og spesielle bygninger. Ta også leiebilen til det historiske senteret, der du vil finne mange røde mursteinsbygninger, noe som er særegent for denne byen. I de nordlige områdene finner du Stropi, et fint rekreasjonsområde der du kan ta deg en joggetur eller bare en piknik. I sentrum finner du byens hovedgate Rigas iela, hvor du vil finne mange interessante butikker og muligheter for bespisning. Byens egne dyrepark er også en ettertraktet attraksjon om du reiser sammen med barn. Sixt bilutleie i Daugavpils venter spent på å få gitt deg nøklene til din leiebil i Latvia.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service