Bilutleie
Zagreb
Kollaps
Kroatia // Zagreb
Endre personlige detaljer

Leiebil Zagreb: Sixt Bilutleie online

I Kroatias hovedstad Zagreb kan du oppleve alt det en storby kan by på av kultur, kunst, musikk, arkitektur, historie og gastronomi. Med leiebil i Zagreb kan du enkelt og komfortabelt forflytte deg mellom de ulike attraksjonene og kulturtilbudene i byen, eller ta en litt lengre kjøretur over grensen til Slovenia eller de nærliggende kroatiske områdene. På Sixt sine stasjoner for bilutleie i Zagreb kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy i kategorier som sedan, stasjonsvogn eller kanskje passer det deg best med en kabriolet i det milde klimaet.

 
 • Zagreb Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Rudolfa Fizira 21
  10150 Zagreb

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Zagreb Busstasjon

  Sixt Bilutleie
  Ulica Kneza Branimira 71a
  10000 Zagreb

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Zagreb Sentrum

  Sixt Bilutleie
  Trakoscanska 2
  10000 Zagreb

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Zagreb

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner på Zagreb flyplass (ZAG) og i sentrum av byen og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Om sommeren ligger innsjøen Jarun kun en kort kjøretur fra Zagreb sentrum og innbyr til svømming og seiling, og om vinteren kan du ta bilen til fjellet Medvednica som har ypperlige skiforhold. Alle våre bilmodeller kommer med fri kjørelengde og air condition som kan være praktisk i sommerhalvåret. Reiser du med barn, kan det være lurt å bestille barnesete på forhånd. Sixt garanterer at du får en bil i din foretrukne bilkategori, men en eksakt modell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.

Kulturelle opplevelser med leiebil i Zagreb

Zagreb er Kroatias kulturelle, økonomiske og administrative sentrum og har i overkant av 1 million innbyggere. I gamlebyen Gornij Grad kan du blant annet betrakte Sankt Markus-kirken, parlamentet og Lortscak-tårnet. Zagreb katedral er en selvskreven attraksjon og er et imponerende skue i bybildet. Ta utgangspunkt i det kjente Ban Jelacic-torget og gå på vandring i det kulturelle Zagreb med de mange museene og galleriene. Det moderne museet er særlig anbefalt med kunstverk fra både kroatiske og utenlandske kunstnere. Skulle du få muligheten til å delta på en forestilling på Det kroatiske nasjonalteateret, vil nok dette også være en uforglemmelig opplevelse. Med Sixt bilutleie i Zagreb, får du kulturelt påfyll og mange nye inntrykk.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service