Bilutleie
Osijek
Kollaps
Kroatia // Osijek
Endre personlige detaljer

Leiebil Osijek: Sixt Bilutleie online

Osijek ligger i det østre Kroatia og er det viktigste senteret for kultur og økonomi i dette området. Byen ligger vakkert plassert ved bredden til elven Drava og er landets fjerde største by. Det østre Kroatia grenser mot tre land, og med leiebil i Osijek har du muligheten for å oppleve flere nasjonaliteter og kulturer på kort tid. Ettersom Kroatia er kjent for sitt gode klima og vakre byer, ligger alt til rette for en uforglemmelig reise. Hos Sixt bilutleie i Osijek er alle våre bilmodeller under et halvt år gamle, og du kan velge blant kategorier som bensingjerrige økonomibiler, praktiske familiebiler eller luksusmodeller hvis du vil gjøre litt stas på deg selv og ditt reisefølge.

 
 • Osijek Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Vukovarska 67
  31207 Klisa

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Osijek/Opel PSC

  Sixt Bilutleie
  SV L. Bogdana Mandica 113
  31000 Osijek

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Osijek?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Osijek og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Bli lommekjent med byens gatenett ettersom du får fri kjørelengde med samtlige modeller, og nyt tryggheten av å kjøre i en forsikret bil. Andre tilleggsgoder som GPS, ekstra sjåfør eller barnesete hvis du reiser med barn, kan alltid velges på våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Osijek

Kjør langs Europska Avenija og se de utsøkte kvartalene og bygårdene på nært hold, og derfra kan du ta veien til den øvre delen av byen hvor du finner landets høyeste kirke med et spir på 90 meters høyde. Like øst for byen finner du Tvrda forsvarsfestning, som er et must for alle besøkende og har en fortjent sin plass på UNESCOs verdensarvliste. Tomislav park er et naturskjønt grøntområde og Osijek har sin egen zoologiske hage. Opplev det herlige Kroatia med Sixt bilutleie i Osijek.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service