Bilutleie
Istria
Kollaps
Kroatia // Istria
Endre personlige detaljer

Leiebil Istria: Sixt Bilutleie online

Istria er den største halvøya i Adriaterhavet, og hele tre nasjoner har landområder på øya. Den største delen tilhører Kroatia, men med leiebil fra Istria er du aldre langt unna de italienske og slovenske byene. Halvøya har et variert landskap bestående av frodige enger, grønne åser med sjarmerende landsbyer på toppen og selvsagt en kystlinje som tiltrekker seg mange turister årlig. Med leiebil kan du foreta rundturer på denne unike halvøya, og oppdage flere steder som fot-turistene ikke så lett finner frem til. Hos Sixt bilutleie på Istria kan du velge blant kategorier som familiebiler og økonomibiler, eller hva med å cruise rundt i en av våre luksusbiler?

 
 • Pula Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Apt. Pula, Valtursko Polje 210
  52100 Pula

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil på Istria?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på flyplassen i Pula og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Utforsk halvøya til fulle med fri kjørelengde som kommer med samtlige modeller og air condition som sørger for å kjøle deg ned i sommervarmen. Andre nyttige tilleggsgoder som GPS og ekstra forsikring kan velges på våre oversiktlige nettsider og du kan levere bilen tilbake når som helst på døgnet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil på Istria

Ta deg en rekognoseringstur med din leiebil og se den unike naturen som vil vekke hobbyfotografen i deg. Landsbyer som Motovun, Pazin og Labin lar deg oppleve genuin kroatisk livsstil og atmosfære, og langs kysten kan du nyte den praktfulle utsikten over det innbydende havet. Når du kjører rundt på Istria vil du også kunne beundre flere historiske monumenter fra romertiden, og ta gjerne en tur innom noen av de største byene som Pula og Rovinj der du kan nyte god stemning og underholdning. Sixt bilutleie på Istria gleder seg til å ta i mot deg og ditt reisefølge.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service