Bilutleie
Dubrovnik
Kollaps
Kroatia // Dubrovnik
Endre personlige detaljer

Leiebil Dubrovnik: Sixt Bilutleie online

Dubrovnik, eller Adriaterhavets perle som byen også gjerne kalles, er en stadig mer ettertraktet turistdestinasjon både for by- og badeferie. Du finner Sixt bilutleie i Dubrovnik både på flyplassen og i sentrum, og kan velge blant et stort utvalg kjøretøy som gir deg friheten til å oppleve Dubrovnik og Kroatia i det tempoet du selv vil. Vi tilbyr både sportsbiler, luksuriøse bilmodeller eller større stasjonsvogner om du reiser med hele familien.

 
 • Dubrovnik Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Airport Dubrovnik, Cilipi
  20117 Dubrovnik

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Dubrovnik/Hotel Rixos

  Sixt Bilutleie
  Liechtensteinov Put 3
  20000 Dubrovnik

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Sixt bilutleie i Dubrovnik

Flyplassen i Dubrovnik (DBV), også kalt Cilipi, ligger cirka 15 kilometer sørøst for byen med samme navn. I Sixt sin oransje skranke på flyplassen, står vår stab klar med din reserverte bil når du ankommer. Slik kan du starte ditt Middelhavs-eventyr på en praktisk og komfortabel måte uten å måtte lete etter alternative transportmetoder. Fra vår topp moderne bilpark kan du velge mellom et utvalg bilkategorier som passer dine behov og ønsker. Vær oppmerksom på at vi dessverre ikke alltid kan tilby deg nettopp den bilmodellen som du har reservert på forhånd, men en bil i samme kategori vil naturligvis være tilgjengelig for deg ved ankomst. Sjekk gjerne på forhånd om din valgte Sixt utleiestasjon tilbyr ekstratjenester som GPS og barnesete hvis dette er viktig for deg.

På fire hjul med leiebil i Dubrovnik

Dubrovnik regnes som en av de fineste byene langs Middelhavet med en svært gammel historie. Gamlebyen står i dag på UNESCOs verdensarvliste, og er et hyppig besøkt turistmål, spesielt i sommermånedene. Med leiebil i Dubrovnik, kan du kombinere både by og badeferie på en ypperlig måte, da kysten kun ligger en kort biltur unna bykjernen. Lei en kabriolet og la deg se og bli sett langs det som på folkemunne kalles Dubrovnik Riviera. Med leiebil fra Sixt, kan du enkelt reise mellom de mange, små idylliske tettstedene langs kysten. Er du sugen på litt lengre utflukter, er Montenegro heller ikke langt unna. En byvandring i Dubrovniks gamleby tar deg tilbake i tid hvor museer og historiske monumenter ligger på rekke og rad. Byen har også mange restauranter som byr på spennende retter fra det kroatiske kjøkken.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service