Bilutleie i Tokyo

 

Våre tjenester ved Tokyo

Det er ingen problem å leie bil i Tokyo

Det er ingen problem å leie bil i Tokyo

Det er et must med egen leiebil i Tokyo, som er Japans største byområde. Sixt ligger plassert både på Narita flyplass (NRT) og Tokyo sentralstasjon, og dermed vil du kunne møte opp hos oss raskt uansett hvordan du ankommer byen. Vi hviler ikke på våre laurbær, og kjøretøyene våre oppgraderes flere ganger i året. Utvalget vårt inneholder dermed familiebiler og firehjulstrekkere med god plass og topp moderne teknologi. Minibusser finnes også for storfamilien, mens kompaktbilene er skreddersydd for par eller alenereisende til Japan. Siden det fort kan oppstå forsinkelser, tilbyr vi alltid gebyrfri ombooking eller kansellering av ordren. Sixt bilutleie i Tokyo er inngangsbilletten til vidunderlige opplevelser.Ved å klikke på lenkene ovenfor, vil du se mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Tokyo og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Navigasjonssystem er alltid inkludert i totalprisen siden vi vet at kartlesing kan være en plage. Ubegrenset kjørelengde kommer også med på kjøpet siden Tokyo helt sikkert vil gi deg mersmak. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Dersom minstemann også er med, kan du bestille barnesete, slik at alle får sitte komfortabelt i bilen.
Nyt storbylivet med leiebil i Tokyo

Nyt storbylivet med leiebil i Tokyo

Siden det er så mye å se, kan man fort få det luksusproblemet at man ikke vet hva som skal besøkes først. En kjøretur til Odaiba anbefales på det sterkeste, med sin særegne arkitektur og kjøpesentre du kan utforske. I Shiodome finner du strøkne skyskrapere og den nydelige Hamarikyu-parken. Tokyo har over dobbelt så mange Michelin-stjerner som Paris, så det er ikke vanskelig å nyte god mat her. I skyskraperdistriktet Shinjuku finnes det et gratis utkikkspunkt fra bygningen med tvillingtårnene. Er du her under kirsebærsesongen, anbefaler vi at du tar turen til parkene Ueno og Shinjuku Gyoen for å se de vakre trærne. Alt lar seg gjøre med Sixt bilutleie i Tokyo.
Show more

Greit å vite når du leier i Tokyo

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tokyo.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Tokyo?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Tokyo. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Tokyo?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 14 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Veien til Sixt
(4,3)
Kjøretøyet
(4,1)

Vanlige spørsmål om leie i Tokyo

Kan jeg bestille en langtidsleie i Tokyo?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Tokyo?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?