Bilutleie
Okinawa Naha Chatan Fisharena
Kollaps
Japan // Naha // Okinawa Naha Chatan Fisharena
Endre personlige detaljer

Leiebil Okinawa Naha Chatan Fisharena: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: 40-2 Mihama, Chatan-cho
  904-0115 Naha JP +81-989360543
 
Stasjonstype: By
Åpningstider
Ma. - Sø.08:00 - 20:00
 
 

Velkommen til Sixt bilutleie på Okinawa Naha Chatan Fisharena stasjon! De fleste ankommer nok Okinawa med fly, og filialen vår ligger så nært flyplassen at du kan ta en drosje hit. Vi befinner oss rett ved hovedvei 58. Herfra kan du raskt dra videre langs vestsiden av øya. Det tar bare noen minutter å kjøre ned til Naha by, men hele denne øya er full av opplevelser. Rett ved stasjonen vår ligger for eksempel Chatan Park med flere sportsfasiliteter, og for de som liker shopping ligger AEON kjøpesenter i gangavstand fra stasjonen. Hvis du liker golf, kan du dra nordover til Katenakichi golfbane, og om du drar nordover langs kysten, er det flere herlige strender som venter på deg.

Ingen sak å leie bil på Okinawa Naha Chatan Fisharena stasjon

Kom deg rundt helt på egen hånd og etter eget tidsskjema med et av kjøretøyene våre. Prisene til Sixt er det vanskelig å finne maken til. Vi tilbyr kategoriene økonomibiler til gode priser, sedaner og stasjonsvogner for kjernefamilien, praktiske kombibiler og minibusser for dere som kanskje er mange på tur i Japan. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens den spesifikke bilmodellen er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. For en helt problemfri henting av leiebilen din, kan du forhåndsbestille over nett eller telefon, og her er både navigasjonssystem og fri kjørelengde alltid medberegnet i prisen. Det sammen gjelder flere forsikringer, slik at du kan kjøre trygt rundt i Japans tropiske strøk. Du er i gode hender når du leier bil på Okinawa Naha Chatan Fisharena stasjon.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.08:00 - 20:00

Kontakt

Sixtstasjon Okinawa Naha Chatan Fisharena OKAC03 40-2 Mihama, Chatan-cho 904-0115 Naha 26.310278, 127.762329 +81-989360543

Sixtstasjon Okinawa Naha Chatan Fisharena OKAC03

40-2 Mihama, Chatan-cho
904-0115 Naha
 
Telefon +81-989360543

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service