Bilutleie
Montego Bay
Kollaps
Jamaica // Montego Bay
Endre personlige detaljer

Leiebil Montego Bay: Sixt Bilutleie online

Jamaicas fjerde største by er en kontrastenes kystby med sine nydelige hvite strender og luksuriøse resorts på den ene siden, og den urbane kjernen hvis status kun slås av Kingston, på den andre. En egen leiebil i Montego Bay gjør det praktisk og komfortabelt for deg å nyte både store, all inclusive-strandhoteller og travelt folkeliv, noe som gir deg en usensurert smak på livet som jamaicaner. Blant vårt brede utvalg av kjøretøy er det enkelt å finne den perfekte leiebilen for din oppdagelsesferd på Jamaica. Velg mellom kategoriene sedan, SUV eller en minibuss ved behov for ekstra plass.

 
 • Montego Bay Sangster Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Sunset Boulevard/The Queens
  . Montego Bay

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 15:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Montego Bay Ironshore

  Sixt Bilutleie
  Ironshore Industrial Estate
  . Jamaica

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Sixt for enkelhetens og komfortens skyld

Sixt har to stasjoner for bilutleie i Montego Bay der du kan ta reisen din til neste nivå uansett reisebudsjett. Ankommer du med fly, finner du oss knappe ti minutter fra Sangster internasjonale flyplass (MBJ) der du vil bli møtt av våre erfarne medarbeidere som guider deg til din leiebil. Vår andre stasjon ligger på den fasjonable østkanten av byen, Ironshore. Her ligger vi like ved alle de fineste hotellene og badestrendene i byen. Med Sixt bilutleie i Montego Bay får du ubegrenset kjørelengde og air condition inkludert i prisen på samtlige kjøretøy.

Opplev mangfoldige Montego Bay med egen leiebil

Med en av Sixts leiebiler i Montego Bay kan du virkelig nyte Jamaicas nordkyst uten bekymringer og i ditt eget tempo. I selve byen, også kjent som MoBay, kan du spasere langs Hip Street og kjenne på den jamaicanske rytmen. Trenger du pause fra strandlivet, kan du ta bilen en knapp halvtime sørover til rastafarilandsbyen Raster Village og få en intro til Jamaicas mest kjente lokale religion. Et stykke lenger sør finner du Bellefield Great House, et majestetisk vitne om kolonitiden på Jamaica med imponerende, frodige hager og en smakfull, lokal lunsjbuffet. Når du henter din leiebil i Montago Bay, kan du få gode reisetips av våre lokalkjente medarbeidere.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service