Bilutleie
Verona
Kollaps
Italia // Verona
Endre personlige detaljer

Leiebil Verona: Sixt Bilutleie online

For å komme deg rundt i Verona, er det enkelt å leie en bil fra Sixt bilutleie. Utvalget vårt av kjøretøy inkluderer luksusbiler og kabrioleter, personbiler i økonomiklassen for trygg og økonomisk transport, og stasjonsvogner eller lastebiler for deg som har behov for ekstra god plass. Med leiebil i Verona fra Sixt får du en fullforsikret bil med ubegrenset kjørelengde, og alle modellene byttes ut etter seks måneders bruk for å garantere en jevn høy standard.

 
 • Verona Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Car Rental Center
  37066 Caselle di Sommacampagna

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Verona Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Piazzale XXV Aprile
  37138 Verona

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.09:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Bilutleie i Verona, Italia

Hvis du vil ha mer informasjon om Sixt bilutleie i Verona i Italia, kan du holde musepekeren over bildene på siden. Alle leiebilene i Verona kan bookes på Internett eller på våre kontorer på plass som ved Verona Villafranca Airport (VRN) eller sentralbanestasjonen Verona Porta Nuova. Sjekk tilgjengeligheten for ønsket bilmodell på det valgte kontoret før du reiser, og spar tid og penger ved å forhåndsbestille og betale via vår bestillingsfunksjon på Internett.

Den vakre byen Verona

Verona er en enestående vakker by som ligger i Veneto-regionen i Nord-Italia, og det er operabyen med stor O, også kjent som Romeo og Julies by. For mange er det en oppfylt drøm å overvære en operaforestilling i Arena, Veronas godt bevarte amfiteater fra romertiden. Byen er en perle når det gjelder arkitektur, og en leiebil i Verona er en ypperlig måte å oppleve den på. Legg turen innom Casa di Romeo, katedralen Santa Maria Matricolare eller middelalderkirken San Zeno Maggiore, eller ta et slag golf på Golf Club Verona noen kilometer utenfor byen. På veien vil du få med deg det frodige landskapet, som har rike vintradisjoner. Reiser du med barn, kan det være verdt å kjøre til sørenden av Gardasjøen, og oppleve den 145 kilometer lange veien La Gardena rundt sjøen med en overnatting på Sirmione Camping. Mens man er i Verona bør man også få med seg noen av de mange gastronomiske italienske høydepunktene som finnes i byen og regionen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service