Bilutleie i Venezia

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Venezia

*Prisene ble beregnet den 01.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Venezia Flyplass som starter den 08.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Venezia

Hvordan skaffe leiebil i Venezia?

Hvordan skaffe leiebil i Venezia?

Sixt ønsker velkommen til kanskje verdens mest romantiske og pittoreske by, Venezia. Her finner du museer med uvurderlig kunst, enorme basilikaer, store torg, trange smug og kanaler i stedet for veier. Byen er har en spennende historie og besøkes av millioner av turister hvert år som blir betatt av byens skjønnhet. Med leiebil i Venezia kommer du nært innpå byen og de omkringliggende områdene. Hos Sixt bilutleie i Venezia kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy i ulike kategorier. Velg fra våre praktiske familiebiler eller økonomibiler til hyggelige priser, eller kanskje ønsker du en luksusbil som vekker oppsikt på de italienske veiene.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Venezia og hvilke ekstratjenestene som er tilgjengelige her. Hele tre flyplasser kan brukes når du skal besøke Venezia, og Sixt bilutleie er selvsagt representert på alle disse. Hos oss får du ubegrenset kjørelengde med alle våre modeller og air condition kan fort vise seg å bli uunnværlig i de varme sommermånedene. Velg andre tilleggsgoder som GPS og barnesete på våre nettsider, og dra nytte av at nesten alle våre stasjoner har døgnåpen innlevering. Sixt kan garantere deg en bil i din foretrukne bilkategori, men en spesifikk bilmodell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Venezia

Hva du kan oppleve med leiebil i Venezia

Stort sett hvert eneste gatehjørne i Venezia byr på severdigheter og flotte fotomotiver. Her finner du også mange romantiske broer, hvor du og din kjære kan beundre de mange gondolene på kanalene eller besøke et av de mange åpne torgene som er naturlige møteplasser både for lokale og tilreisende. Besøk Palazzo Ducale som har vært bolig for Venezias overhode og museer som Scuola Grande di San Rocco og Gallerie dell`Academia vil underholde deg i timesvis. Med leiebil i Venezia er du heller ikke langt unna Nord-Italias frodige, grønne vinmarker. Eller hva med en tur over grensen til Østerrike eller Kroatia? Sixt bilutleie i Venezia forenkler ditt besøk til en av Italias største perler.
Show more
Greit å vite når du leier i Venezia
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Venezia?
For å leie en bil med SIXT ved Venezia må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Venezia.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Venezia?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Venezia. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,5
Basert på 3028 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,6)
Kjøretøyretur
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Audi A4 Avant Aut.
Audi A4 Avant Aut.
BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A6 Avant Aut.
Audi A6 Avant Aut.
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Vanlige spørsmål om leie i Venezia
Hva trenger jeg for å leie en bil i Venezia?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Venezia?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Venezia?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?