Bilutleie
Palermo
Kollaps
Italia // Palermo
Endre personlige detaljer

Leiebil Palermo: Sixt Bilutleie online

Palermo er en av de større byene i Italia og det viktigste senteret for økonomi og kultur på øya Sicilia. Byen ble grunnlagt for 2700 år siden og har derfor mye historie bak seg som kan oppleves i de flerfoldige museene og godt bevarte bygningene. Byen er også en perfekt base for videre utforsking av Sicilia. På Sixt sine stasjoner for bilutleie i Palermo finner du et utvalg kjøretøy å velge blant i den topp moderne bilparken. Du kan velge mellom praktiske familiebiler som sedan og SUV, 4x4, økonomibiler og minibusser eller du kan unne deg selv noe ekstra med en av våre luksusmodeller.

 
 • Sicilia Palermo Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Località Punta Raisi
  90145 Cinisi

  Ma. - Sø.08:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Palermo?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Palermo og hvilke ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du trenger ikke å bekymre deg over at øya er stor, siden vi gir deg fri kjørelengde med alle modeller samt air condition som vil bli hyppig brukt i de varme sommermånedene. GPS kan være praktisk i en storby, og andre nyttige tilleggsgoder kan velges på våre nettsider. Sixt kan ikke garantere at du får den eksakte bilmodellen som du har valgt deg ut på forhånd, men en leiebil i ønsket bilkategori vil stå tilgjengelig for deg ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Palermo

Ta deg først en rekognoseringstur i sentrum for å bli kjent med gatenettet. Da vil du samtidig få øye på mange spennende butikker og torg som du kan besøke. Her finnes også mange stilfulle bygårder og teatre med detaljerte utsmykninger. Selvsagt finnes det mange kirker i katolikkens hjemland, og med leiebil i Palermo kan du komfortabelt besøke mange av de storslåtte byggverkene. Len deg tilbake og opplev resten av Sicilia fra en av våre komfortable leiebiler, og få deg en begivenhetsrik bilferie som du sent vil glemme. Sixt bilutleie i Palermo ønsker deg en god reise.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service