Bilutleie
Bolzano
Kollaps
Italia // Bolzano
Endre personlige detaljer

Leiebil Bolzano: Sixt Bilutleie online

Bolzano er det viktigste senteret for finans og kultur i Syd-Tirol-provinsen. Det nordlige Italia bugner av høye fjell, dype daler og grønne sletter, og Bolzano ligger vakkert til i dette varierte landskapet. I byen finner du stemningsfulle smug, kirker og teatre, for ikke å glemme at Bolzano er en av Italias fremste alpinlandsbyer. Med leiebil i Bolzano kan du enkelt besøke andre landsbyer og tettsteder i Syd-Tirol, og du er sikret en bekvem måte å forflytte deg på. Sixt byr blant annet på bilkategorier som økonomibiler og familiebiler fra verdensledende leverandører, og dermed ligger alt til rette for en vellykket leiebilopplevelse.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Bolzano?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Bolzano og hvilke ekstratjenestene som er tilgjengelige. Bli kjent med hele Nord-Italia mens du nyter bruken av fri kjørelengde som følger med alle våre modeller, samt air condition så du ikke blir preget av det lunefulle været i høyden. Andre praktiske tilleggsgoder som GPS og barnesete kan alltid velges på våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Bolzano

Du vil fort befinne deg travelt opptatt med å oppleve alt det spennende som Bolzano og omegn kan by på. Ta turen til sentrum og se den praktfulle middelalderdelen med Palazzo Mercantile som et av høydepunktene. Naturhistorisk museum, Merkantilmuseet eller et av de mange stilfulle teatrene er også verdt et besøk. Er du ute etter å oppleve områdets fantastiske natur, kan du kjøre bilen helt frem til starten på en av de mange turstiene i områdene. Ønsker du en lengre biltur, kan du kjøre innover i de trange dalene og la deg begeistre av det unike landskapet. Sixt bilutleie i Bolzano bidrar til å gi deg en spektakulær bilferie.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service