Bilutleie
Petach Tikva
Kollaps
Israel // Petach Tikva
Endre personlige detaljer

Leiebil Petach Tikva: Sixt Bilutleie online

Petach Tikva har den lovende oversettelsen Håpets Port, og det er en forstad til den kosmopolitiske storbyen Tel-Aviv, som kanskje er den mest moderne byen i Israel. Dette er et svært kompakt land, og på relativt kort tid kan du komme deg til flere gamle byer og historiske steder av interesse. Det tar også kort tid å kjøre fra Petach Tikva til kysten der det er glimrende bademuligheter. Sixt bilutleie i Petach Tikva byr på et godt utvalg kjøretøy i kategoriene familiebiler til allmenn bruk, økonomibiler til priser det er vanskelig å matche, 4x4 som er som skapt for oppdagelsesturer, minibusser for gruppereisende eller luksusmodeller som vil vekke oppsikt gatelangs i Petach Tikva.

 
 • Petach Tikva
  Nahshon 14
  4900604 Petach Tikva

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Petach Tikva

  Sixt Bilutleie
  Nahshon 14
  4900604 Petach Tikva

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Vi hjelper deg gjerne med en leiebil i Petach Tikva

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Petach Tikva og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Air condition vil komme godt med her hvor klimaet er nesten subtropisk, og flere gebyrer er inkludert i prisen så du slipper ubehagelige ekstrautgifter. Vår filial er rett ved flere motorveier som vil ta deg raskt av gårde til ditt bestemmelsessted, og tilleggstjenester som GPS og dieselmotor vil kunne komme godt med. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Se Israel fra sin beste side med leiebil i Petach Tikva

Fra Petach Tikva tar det bare noen minutter med kjøretøyet ditt til du er i sentrum av Tel-Aviv med dens skyskrapere og kjøpesentre, og dersom det blå havet frister, er det bare å kjøre ut til de vakre strendene. Kjente byer som Jerusalem og verdens eldste by Jeriko er i rimelig kjøreavstand unna. Om du liker folkeliv, bør du stikke innom Petach Tikva bymarked der du kan få kjøpt alskens interessante varer. Du gjør et smart valg når du bestiller egen leiebil i Petach Tikva.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service