Bilutleie
Nahariya
Kollaps
Israel // Nahariya
Endre personlige detaljer

Leiebil Nahariya: Sixt Bilutleie online

Med leiebil i Nahariya kommer du deg enkelt rundt på tur i denne idylliske byen helt nord i Israel. Vi i Sixt vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli så fornøyd som mulig med ditt valg av leiebil. Vi har en moderne bilpark og kan tilby de aller fleste fasiliteter du måtte ønske. På vår stasjon for bilutleie i Nahariya tilbyr vi et stor utvalg kjøretøy enten du foretrekker en typisk bybil, en åpen sportsbilutgave eller en større SUV med plass til hele familien. Sixt kan ikke garantere for en spesiell bilmodell, men vi sørger selvsagt for at du får en bil innen den samme kategorien som du booker.

 
 • Nahariya
  Lochmei Hagetaot 53
  22447 Nahariya

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Nahariya

  Sixt Bilutleie
  Lochmei Hagetaot 53
  22447 Nahariya

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Nahariya

Ved å reservere bil online kan du spare både tid og penger. Alle tjenester du ønsker til bilen, som GPS eller mulighet for en ekstra sjåfør, kan du sikre deg ved å benytte deg av våre brukervennlige nettsider. Du kan også forhåndsbetale online slik at alt er klart når du kommer for å hente din leiebil i Nahariya i Israel.

Ting å gjøre med leiebil i Nahariya

Mange israelere ser på Nahariya som stedet der du slapper av og lader batteriene. Men du kan også være aktiv på ferien og kjøre rundt for å se de ulike severdighetene i området. Ta turen til Bielefeld Street der rester etter en bysantinsk kirke med fargerike gulv befinner seg. Det naturhistoriske museet ligger litt sør i byen i en bygning fra 1860. Botanisk og zoologisk hage ligger også en kort kjøretur fra sentrum. Knappe 10 minutters kjøretur nord for Nahariya, ligger byen Akhzivland med en severdig nasjonalpark og mystiske grotter som passer godt for et forfriskende morgenbad. Etter morgendukkerten kan du reise inn igjen til byen for å spise frokost på en av de mange hyggelige kaféene langs strandpromenaden. Hele den lange kyststripen innbyr dessuten til spennende og vakre naturopplevelser i dette området, så få fullt utbytte av vår bilutleie i Nahariya for å se mer av Israel.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service