Bilutleie
Holon
Kollaps
Israel // Holon
Endre personlige detaljer

Leiebil Holon: Sixt Bilutleie online

Kun 6 kilometer sør for Israels hovedstad Tel Aviv ligger forstaden Holon. Den tidligere arbeiderklassedrabantbyen er i rask forandring og rommer noen av Tel Avivs mest imponerende arkitektur og moderne kunst. Med egen leiebil i Holon får du lett tilgang til dette og resten av Israel, der avstandene er korte og opplevelsene mange. Sixt bilutleie i Holon har sørget for å tilby et bredt utvalg av leiebiler tilpasset alle slags reisende. Blant kjøretøyene kan du velge mellom rimelige sedaner, praktiske stasjonsvogner og minibusser for deg som har med deg en gjeng på tur.

 
 • Holon

  Sixt Bilutleie
  Haorgim 15
  58856 Holon

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Opplev Israel på bekymringsløst og komfortabelt vis

Bortsett fra filialen på Tel Avivs flyplass Ben Gurion (TLV) er Sixt sin stasjon for bilutleie i Holon den nærmeste etter ankomst. Knappe 20 minutter fra flyplassen og rett ved et busstopp finner du vår filial, der våre erfarne medarbeidere er klare til å guide deg til kjøretøyet. Alle våre leiebiler i Holon har 250 km fri kjørelengde samt forsikring mot skader inkludert i prisen. For kun små tillegg kan du også få GPS, ekstra sjåførtillatelse og andre tilleggsgoder som vil underlette reisen for deg. Selv om vi på Sixt vil sørge for at du får en bil i ønsket kategori, vil tilgjengelige modeller kunne variere.

Effektiv og behagelig transport fra opplevelse til opplevelse

Den lille forstaden Holon byr på noe for både liten og stor. Holon er et flott sted for kulturelle opplevelser som det unike Designmuseet tegnet av Ron Arad, og Israels barnemuseum der barna kan oppleve en magisk skog og visstnok treffe aliens. Ikke minst utgjør Holon et ypperlig utgangspunkt for utforsking av Israels mange perler. Dobbelt så raskt som med kollektiv transport kan du med egen leiebil i Holon ta deg til middelhavskystens vakre strender i vest, Midtøstens mest moderne hovedstad Tel Aviv i nord, og på under en time østover er du i en av verdens mest spennende byer, nemlig Jerusalem.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service