Bilutleie
Bney Brak
Kollaps
Israel // Bney Brak
Endre personlige detaljer

Leiebil Bney Brak: Sixt Bilutleie online

Bnei Brak ligger knappe ti kilometer øst for den pulserende hovedstaden Tel Aviv. Likevel kunne ikke forskjellene mellom de to byene ha vært større. Bnei Brak regnes som hovedsetet til de ultraortodokse jødene, og de fleste innbyggerne tilhører de konservative Haredi-jødene. Her finner du ingen store shoppingkomplekser eller kaffebarer. Det du derimot får, er en unik sjanse til å oppleve det tradisjonelle hverdagslivet utenfor storbyene i Israel. Enten du kommer hit i forretningsærend eller for et glimt av det ortodokse miljøet, har Sixt bilutleie i Bnei Brak et godt utvalg kjøretøy for rundturer i og utenfor byen. Velg en av våre praktiske stasjonsvogner eller en romslig minibuss. Med en leiebil i Bnei Brak kan du oppleve en annen side av Israel.

 
 • Bney Brak
  Aharonowitz 12
  51377 Bney Brak

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Bney Brak

  Sixt Bilutleie
  Aharonowitz 12
  51377 Bney Brak

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Forhåndsbestill ekstrautstyr til leiebilen din

Alle bilene hos Sixt bilutleie i Bnei Brak leveres med air condition installert. Har du planer om å besøke den spennende hovedstaden Tel Aviv, lønner det seg å forhåndsbestille en GPS så du er sikker på å finne den raskeste veien frem. Når du leier bil i Bnei Brak, får du flere forsikringer inkludert. Du kan også bestille de tilleggsforsikringene du har behov for fra oss, slik at du føler deg helt trygg i trafikken. Sixt kan ikke garantere at du får en bestemt modell, men vi ordner alltid en bil i den kategorien du har valgt.

Opplev kontrastene med eget kjøretøy i Bnei Brak

Haredi-jødene holder til ved Jabotinsky Road, som er en av byens mest sentrale områder. Besøk gjerne dette strøket, men husk å vise respekt ved å dekke til armer og ben. Før Sabbaten som markeres fredags kveld og lørdag, har du virkelig muligheten til å smake det beste av jødisk mat. Prøv flettebrødet Challah som spises på Sabbaten og selges i alle bakeriene før helgen. Med en leiebil fra Bnei Brak kan du oppleve de sterke og fasinerende kontrastene mellom dette tradisjonelle miljøet og det moderne Tel Aviv.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service