Bilutleie
Afula
Kollaps
Israel // Afula
Endre personlige detaljer

Leiebil Afula: Sixt Bilutleie online

Med leiebil i Afula kan du få mest mulig ut av oppholdet ditt i denne lille byen nord i Israel. Vi i Sixt vil gjøre vårt aller beste for at du skal bli fornøyd med ditt valg av leiebil fra vår moderne bilpark. Vi har flere kategorier av biler, slik at du kan finne den som passer deg og ditt reisefølge best. Merk deg at Sixt ikke kan garantere at du får en spesifikk bilmodell, men en bil innen samme kategori vil være tilgjengelig for deg ved vår stasjon for bilutleie i Afula.

 
 • Afula
  Menachem Begin Ave. 77
  173000 Afula

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Afula

  Sixt Bilutleie
  Menachem Begin Ave. 77
  173000 Afula

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Leiebiltjenester fra Sixt i Afula

Som alltid hos Sixt finner du informasjonen du trenger om leiebil i Afula her på nettsidene. Hvilke tilleggstjenester som finnes, hvor mange som skal kunne kjøre bilen, alt dette kan du finne og booke online. Da sparer du både tid og penger. For at det skal bli så enkelt som mulig, kan du også betale for leiebilen online hjemme fra din egen stue. Da vil alt være klart når du henter din bil på vår stasjon for bilutleie i Afula.

Ting å gjøre med leiebil i Afula

Det som kanskje er det beste med å besøke Afula, er det vakre landskapet. Byen ligger i Jisreeldalen i Israel og er kjent som hovedstaden i dette området. Når du besøker denne dalen om sommeren, vil du kunne skue utover åkre som er farget røde og gule. Ikke lange kjøreturen fra byen ligger kysten hvor du finner resorter, strender og blått hav så langt øyet kan se. En knapp times kjøretur unna ligger Mount Carmel nasjonalpark, som også er et fint sted å besøke når du har leiebil i Afula. Spesielt om våren vil du kunne oppleve en frodig blomstring her. Ville dyr finnes det mange av i området, og er du heldig, vil du kunne se flere av dem i sitt rette element. I Afula er du på historisk grunn, og du bør få med deg Bet Alpha-synagogen med detaljerte mosaikker som er over 1400 år gamle.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service