Bilutleie
Cork Flyplass
Kollaps
Irland // Cork // Cork Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Cork Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Kinsale Road
  . Cork IE +353-12352030
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: ORK
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 24:00
Helligdag07:00 - 24:00
 
 

Cork befinner seg i de sørlige delene av Irland, og her har du tilgang til mange landsbyer og vakkert og vilt landskap langs vestkysten. Cork flyplass (ORK) er den nest travleste i landet og har flere millioner reisende årlig, og du vil nyte godt av vår kundeservice når du benytter deg av våre tjenester. Sixt bilutleie på Cork flyplass tilbyr kategoriene kompaktbiler til fornuftige priser, sedan og stasjonsvogn som passer ypperlig for familien, minibusser som har flere seter, solide 4x4 eller premiumbiler av ekstra høy kvalitet. Når du leier bil på Cork flyplass, nyter du også godt av ubegrenset kjørelengde som er inkludert uansett kategori.

Hvordan leie bil på Cork flyplass

Du kan enten forhåndsbestille eller bare møte opp uten avtale på filialen vår, og uansett vil du få utlevert et kjøretøy som er skreddersydd for din reisesituasjon. Lufthavnen er plassert kun 6 kilometer fra bysentrum, og det er bare å følge vei N27 for å komme til byen på under 10 minutter. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Skulle du være bekymret for forsinkelser, kan du fint gjøre avtale om gratis ombooking eller kansellering av ordren din, og du kan leie bil hos oss selv om du er under 25 år. Tilleggsjenester som ekstra førertillatelse vil komme godt med på lange bilturer.

Hva du kan oppleve med leiebil fra Cork flyplass

Når du følger N27 inn til sentrum, vil det ikke ta lang tid før du får øye på de imponerende kirkebyggene, spesielt St. Finbarre`s-katedralen er et imponerende syn. Cork rådhus ligger flott til ved vannet, og lenger mot øst ligger det gamle slottet Blackrock. Ta også gjerne turen mot vest til heier og åser der det er sparsomt med befolkning %u2013 ja, det åpner seg rett og slett mange muligheter når du henter kjøretøyet ditt hos Sixt bilutleie på Cork flyplass.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 24:00
Helligdag07:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Cork Flyplass ORK Kinsale Road . Cork 51.852812, -8.492065 +353-12352030

Sixtstasjon Cork Flyplass ORK

Kinsale Road
. Cork
 
Telefon +353-12352030

Henting / levering utenfor åpningstider

Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service