Bilutleie
Cork
Kollaps
Irland // Cork
Endre personlige detaljer

Leiebil Cork: Sixt Bilutleie online

Cork befinner seg nesten så langt sør i Irland du kan komme, og stedet har mange imponerende slott og andre severdigheter du kan glede deg over. Det blir enda lettere å komme seg rundt når du har leiebil i Cork, og kjøretøyene fra Sixt vil gi deg en komfortabel kjøreopplevelse. Vi har et stort utvalg av familiebiler for vanlig bruk eller økonomibiler til forbausende lave priser, og vi har også 4x4, minibusser med mange seter eller høykvalitative premiummodeller i sortimentet vårt. Filialen vår finner du på Cork flyplass (ORK) siden de fleste kommer hit med fly.

 
 • Cork Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Kinsale Road
  . Cork

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Det er ingen sak å skaffe seg leiebil i Cork

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Cork og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan lett avtale å betale ved henting, slik at du har gratis ombooking dersom noe uventet dukker opp, og med ubegrenset kjørelengde i bakhånd er hele denne vakre øya til din disposisjon. Flere avgifter og forsikringer er inkludert i prisen, og vi anbefaler tilleggstjenester som ekstra førertillatelse og GPS for enkel navigasjon. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan gjøre med leiebil i Cork

Fra Cork har du tilgang til både grønne enger, skogkledde åssider og vakker kystlinje hvor du finner klipper og småsamfunn nesten hvor du enn snur deg. I selve Cork er det blant annet slott som Blackrock og Blarney som du kan ta nærmere i øyesyn, og flere golfbaner der du kan ta deg en runde for å slappe av. Som de fleste byer i Irland har Cork også tallrike kirker og katedraler som er vel verdt å besøke, så fordelene er mange med eget kjøretøy fra Sixt bilutleie i Cork.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service