Bilutleie
Santorini
Kollaps
Hellas // Santorini
Endre personlige detaljer

Leiebil Santorini: Sixt Bilutleie online

Santorini er den største øya i øygruppen med samme navn og den sydligste av Kykladene som tilhører Hellas. Øya regnes som en av de mest romantiske i det greske øyriket, og med leiebil på Santorini kan du ta din kjære med deg på eventyrlige utflukter i det unike, vulkanske landskapet. Du finner Sixt bilutleie på Santorini både på flyplassen og i hovedstaden Firá, og her kan du velge fra et stort utvalg kjøretøy i kategorier som sedan, stasjonsvogner og kabriolet, bare for å nevne noen.

 
 • Santorini Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Road Messaria, Ancient Thira
  84700 Santorini

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Santorini Fira

  Sixt Bilutleie
  25th March street
  847 00 Santorini

  Ma. - Sø.10:00 - 18:00
  Helligdag10:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil på Santorini?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner på Santorini og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Alle våre bilmodeller kommer med fri kjørelengde, noe som gir deg muligheten til å kjøre fritt rundt på øya som i seg selv er et naturlig geologisk og vulkansk museum. Ekstratjenester som GPS, ekstra forsikring eller barnesete hvis du reiser med barn, kan bestilles i forkant av ditt besøk. Vi garanterer at du får en bil i din foretrukne bilkategori, men en eksakt modell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil på Santorini

Santorini-øyene, som ligger cirka 1 times flytur fra Athen i Hellas, er fortsatt et aktivt vulkansk område, og kanskje den eneste vulkanen med et krater i sjøen. Vulkanens siste registrert aktivitet var i 1950-årene. Den pittoreske hovedstaden Firá er lokalisert på toppen av de stupbratte klippene i vest, og har en fantastisk utsikt mot vulkanen. Øyas mange andre små idylliske landsbyer og tettsteder byr på en tradisjonell atmosfære med hvitkalkede hus og spektakulær utsikt over Egeerhavet. Ikke glem å prøv ut det tradisjonelle Santorini-kjøkkenet med sine friske tomater, favabønner, auberginer og en helt spesiell geitost. Sixt bilutleie på Santorini sørger for at du lett kan ta deg til øyas fargerike vulkanske strender og oppdage denne unike, greske øya i ditt eget tempo.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service