Bilutleie
Heraklion
Kollaps
Hellas // Heraklion
Endre personlige detaljer

Leiebil Heraklion: Sixt Bilutleie online

Når du ankommer Kretas hovedstad Heraklion for å nyte noen deilige feriedager i Hellas, bør du absolutt vurdere å leie eget kjøretøy fra Sixt bilutleie i Heraklion. Med egen leiebil står du fritt til å få med deg alle denne vakre øyas severdigheter, og vi i Sixt legger stor vekt på å ha et utvalg kjøretøy til enhver situasjon. Vi er lett tilgjengelige med stasjoner både på Heraklion internasjonale flyplass (HER), i havneområdet og i selve byen. Velg mellom sedaner og stasjonsvogner for familieturen, en cabriolet eller sportsbil for par eller alenereisende eller en kraftig firehjulstrekker som er praktisk på tur i terrenget.

 
 • Kreta Heraklion Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  Ma. - Sø.07:30 - 23:00
  Helligdag07:30 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Kreta Iraklio Havn

  Sixt Bilutleie
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Enkelt å bestille leiebil i Heraklion

Det er lett å finne et egnet kjøretøy hos Sixt bilutleie i Heraklion. Du kan også tilpasse leiebilen til dine behov under oppholdet, mens flere tjenester er inkludert i de allerede lave prisene. Du får tredjepartforsikring og ubegrenset kjørelengde inkludert med de fleste modeller, og du kan bestille tilleggstjenester online før avreise eller i skranken når du henter bilen. GPS og barneseter samt ekstra forsikringstjenester kan være kjekt å ha i Hellas og er lette å reservere på nettsidene våre. Husk at vi garanterer at du får en bilmodell i ønsket bilkategori, mens spesifikke modeller er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Opplev Kreta med leiebil fra Heraklion

Med utgangspunkt i Heraklion også kalt Iraklio får du både storbyliv og mulighet til å utforske greske kultur- og naturskatter når du disponerer eget kjøretøy. Hent deg en egen leiebil i Heraklion hos Sixt og dra på ekskursjon i det greske landskapet rundt på øya, smak herlige greske salater og matretter på en av de mange restaurantene, og oppsøk noen av de arkeologiske stedene som er med på å definere denne største av de greske øyene i Middelhavet. Ruinbyen Phaistos, Koules-fortet og det naturhistoriske museet er å anbefale i tillegg til Samaria-kløften, som er den lengste fjellkløften i Europa.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service