Bilutleie
Pointe-à-Pitre
Kollaps
Guadeloupe // Pointe-à-Pitre
Endre personlige detaljer

Leiebil Pointe-à-Pitre: Sixt Bilutleie online

Sørøst for Puerto Rico ligger det karibiske øyparadiset Guadeloupe som tilhører øygruppa De små Antiller. På Grand-Terre, en av de to hovedøyene, ligger en av Sixt sine stasjoner for bilutleie i Pointe-à-Pitre, som er en av de mest folkerike og urbane byene på øya. Her finner du et passende kjøretøy enten du er på familieferie, firmatur, reiser med venner eller alene. I vårt utvalg av leiebiler i Pointe-à-Pitre finner du kompakte sedaner, romslige varebiler, minibusser med plass til mange og SUV-biler som tåler kjøring i røffere terreng. Eller kanskje det frister å kjøre langs strendene i en åpen cabriolet?

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Bilutleie
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt og komfortabelt med leiebil i Pointe-à-Pitre

Når du leier bil fra Sixt, får du alltid mye tilleggsutstyr inkludert. Ved vår stasjon for bilutleie i Pointe-à-Pitre får du blant annet air condition, fri kjørelengde og flere forsikringer med på kjøpet. Vi tilbyr også flere valgfrie tilleggsforsikringer som du kan bestille når du booker bilen. Skal du reise mye rundt på øya, lønner det seg å forhåndsbestille et moderne navigasjonssystem og registrere en ekstra sjåfør. Sixt kan ikke garantere at du får en bestemt bilmodell, men vi ordner alltid en modell i valgte kategori.

Aktiv ferie med leiebil i Pointe-à-Pitre

Med en leiebil i Pointe-à-Pitre kan du fylle feriedagene med å oppsøke morsomme aktiviteter som jetski, seiling, dykking eller snorkling. Om du ikke er spesielt glad i å dykke under vann, kan du få med deg litt av det fargerike undervannsriket i en båt med glassbunn. Langs havnen er det alltid mye liv og røre, og byen har interessante museer som for eksempel Schoelcher-museet. Kjør gjerne videre til havneområdet Bas du Fort der du finner et gammelt fort og et akvarium. Med en leiebil fra Pointe-à-Pitre kan du også kjøre til den populære byen St. Anne der du kan oppleve noen av Guadeloupes beste markeder, restauranter og utesteder.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service