Bilutleie
Baie-Mahault
Kollaps
Guadeloupe // Baie-Mahault
Endre personlige detaljer

Leiebil Baie-Mahault: Sixt Bilutleie online

Guadeloupe er en gruppe franskstyrte karibiske øyer som kalles for sommerfugløyene, fordi de to hovedøyene Basse-Terre og Grand-Terre ser ut som to vinger på en sommerfugl. Helt øst på Basse-Terre ligger Sixt bilutleie i Baie-Mahault. Her finner du øyas beste utvalg av butikker, spisesteder, barer og et stort kjøpesenter. Dessuten har du et perfekt utgangspunkt for å utforske den vulkanske øyas grønne og frodige vegetasjon. På vår stasjon for leiebiler i Baie-Mahault har vi både praktiske stasjonsvogner og romslige varebiler i vårt utvalg av kjøretøy.

 
 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Bilutleie
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt og lønnsomt å leie bil fra Sixt

Alle våre biler fra Sixt bilutleie i Baie-Mahault leveres med air condition installert. Du får også flere nyttige forsikringer med på kjøpet. Trenger du barnesete eller bilpute til minstemann, kan du leie det hos oss. Har du planer om å kjøre øya på kryss og tvers, lønner det seg å forhåndsreservere en GPS og registrere en ekstra sjåfør. Når du skal hente leiebilen i Baie-Mahault, kan vi ikke garantere at du får en bestemt modell, men vi står alltid klare med en bil i den kategorien du har valgt.

Opplev attraksjoner over og under vannoverflaten med leiebil fra Sixt

Med en leiebil fra Baie-Mahault finner du frem til øyas beste strender fra Grande Anse Beach i vest til Plage du Roseau i øst. Blir det kjedelig å sole seg, kan du leie snorkle- eller dykkerutstyr og dykke under Guadeloupes vannflate der det venter deg en fargerik verden av korallrev og tropisk fisk. Foretrekker du å ha hodet over vannet, kan du dra ut i en båt med glassbunn. Basse-Terre er en grønn og frodig øy, og det er verdt å få med seg noen av fossene. Rom er en viktig eksportvare og en av de mest populære ingrediensene i drinker. Foruten å nyte selve drikken kan du besøke noen av produsentene og få et innblikk i romproduksjonen her.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service