Bilutleie
Tbilisi
Kollaps
Georgia // Tbilisi
Endre personlige detaljer

Leiebil Tbilisi: Sixt Bilutleie online

Tbilisi er kanskje en av de mest unikt plasserte hovedstedene i verden, ettersom byen er omringet av store fjell og skogkledde åsrygger. Her i hjertet av Georgia bor det omtrent 1,5 millioner mennesker, og her er det mye å oppleve når du har leiebil i Tbilisi fra Sixt. Vi har selvsagt et utvalg kjøretøy som passer for både deg som reiser på egen hånd og med familien, blant annet romslige sedaner og solide 4x4 som ligger godt på veien. Vi har lagt en av våre stasjoner på Tbilisi flyplass (TBS) der det er lett å finne vår effektive betjening bak skranken.

 
 • Tbilisi Internasjonal Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  0149 Tbilisi

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Tbilisi

  Sixt Bilutleie
  44 Kote Abkhazi St
  0105 Tbilisi

  Ma. - Fr.10:00 - 18:00
  Lø.11:00 - 14:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan du ordner med leiebil i Tbilisi

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Tbilisi og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det følger selvsagt air condition med alle modellene våre så du slipper ubehagelige temperaturer mens du kjører rundt i Georgia, og en hel rekke forsikringer er medberegnet i prisen. GPS er alltid lurt å ha i en millionby som Tbilisi slik at du finner fort frem, og barnesete til junior er også tilgjengelig. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppdage med leiebil i Tbilisi

Narikala festningverk, som har røtter helt tilbake til det fjerde århundre e.Kr, er noe av det første som bør stå på listen til alle besøkende. Her kan du også nyte flott utsikt over Tbilisi og omegn, og gamlebyen, som ligger rett nedenfor, byr også på mye interessant. Her er det fullt mulig bare å kjøre rundt i sentrum og få en smakebit av atmosfæren i denne gamle byen, og det er mange spisesteder som byr på lokale retter her. Sixt bilutleie i Tbilisi venter spent på ditt oppmøte.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service