Bilutleie på Kutaisi Flyplass

 

Mest populære i Kutaisi Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Kutaisi Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Kutaisi Flyplass -stasjon

Adresse

Kopitnari Airport Arrival Hall, 4600 Kutaisi, Georgia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
09:00 - 19:00

Våre tjenester ved Kutaisi Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Kutaisi har en super beliggenhet i fjellandet Georgia, med kjøreavstand til Svartehavet, åpne sletter og selvsagt mye fjell som innbyr til utforsking. Kutaisi flyplass (KUT) er en av de tre internasjonale lufthavnene som finnes i Georgia, og grunnet den relativt lille størrelsen finner du oss fort etter at du har forlatt bagasjebeltet. Kategoriene vi tilbyr her, er økonomibiler til vennlige priser, familiebiler for allmenn bruk eller 4x4 så du får ekstra godt veigrep på lengre turer i terrenget. Siden vi alltid tenker på å være kundevennlige, gir vi deg mulighet til gratis kansellering eller ombooking av ordren din hvis noe uventet skulle dukke opp før du reiser. Sixt bilutleie på Kutaisi flyplass er klar til å hjelpe deg.
Vi gjør det lett å ordne med leiebil på Kutaisi flyplass

Vi gjør det lett å ordne med leiebil på Kutaisi flyplass

Lufthavnen er oppkalt etter Byggeren David, som var konge over Georgia for nesten 1000 år siden, og flyplassen ligger litt over en mil fra Kutaisi by. Det tar dermed kun rundt 20 minutter å komme seg frem til bestemmelsesstedet i byen med eget kjøretøy, det er bare å følge hovedveien E60 mot øst. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Siden alle kundene våre er verdifulle for oss, er blant annet kollisjonsskadeforsikring og tyveribeskyttelse noen av ekstragodene som alltid er inkludert. Ved ytterligere behov kan du bestille oppgraderinger som internett og GPS for enkel navigasjon.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Kutaisi flyplass

Hva du kan oppleve med leiebil fra Kutaisi flyplass

Kutaisi var hovedstaden i Georgia under middelaldertiden, og derfor har landet mye spennende historie du kan få med deg her. Besøk de interessante museene i Kutaisi, og Bagratikatedralen er et vakkert syn. Med leiebil fra Kutaisi flyplass kan du lett komme deg mot nord til Sataplia naturreservat som har mye fin natur, og det samme gjelder for Svartehavskysten rett mot vest. Både ferie og forretninger lar seg gjøre med Sixt bilutleie fra Kutaisi flyplass.
Show more

Greit å vite når du leier på Kutaisi Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Kutaisi Flyplass ?
For å leie en bil med SIXT ved Kutaisi Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kutaisi Flyplass .
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Kutaisi Flyplass ?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 4 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Nissan Patrol Aut.
Nissan Patrol Aut.
Porsche Panamera Aut.
Porsche Panamera Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Kutaisi Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Kutaisi Flyplass ?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Kutaisi Flyplass ?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Kutaisi Flyplass

    Vis mer