Bilutleie på Batumi Flyplass

 

Veibeskrivelse til Batumi Flyplass-stasjon

Adresse

Airport Highway 01, 0167 Batumi, Georgia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
10:00 - 14:00 16:00 - 18:00
Lør
11:00 - 15:00

Våre tjenester ved Batumi Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Batumi er Georgias nest største by med en vakker kyst mot Svartehavet i vest. Batumi internasjonale flyplass ligger svært sentralt plassert i forhold til bykjernen, og her på denne filialen tilbyr Sixt en moderne bilpark med kjøretøy som passer for alle anledninger og budsjetter. Velg din foretrukne bilmodell fra kategoriene sedan og 4x4, hvor sistnevnte passer ekstra godt for Georgias kuperte fjellandskap. Bestill din leiebil fra Batumi flyplass her på nettsidene, og legg til eventuelle tilleggstjenester som GPS, forsikringer og ekstra sjåfør etter eget ønske og behov. Velkommen til Sixt!
Hvordan skaffe leiebil på Batumi flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Batumi flyplass?

Flyplassen i Batumi (BUS) ligger kun to kilometer sør for byen Batumi som er en populær ferieby ved Svartehavet. Straks etter at du har hentet din bagasje, kan du følge skiltene mot bilutleieområdet som fører deg direkte frem til Sixt sin oransje skranke. Her vil en av våre dyktige servicemedarbeidere ønske deg velkommen og hjelpe deg med å komme raskt i gang med ditt leiebilopphold. Vi garanterer deg en leiebil innen ønsket bilkategori, men en spesifikk modell avhenger av hva som er tilgjengelig når du ankommer.
Et sommerparadis ved Svartehavskysten

Et sommerparadis ved Svartehavskysten

Med en leiebil fra Batumi flyplass står du fritt til å utforske så mye du ønsker av Georgias varierte landskap. I nord grenser landet til det fjellrike Russland, og med leiebil fra Batumi flyplass befinner du deg kun 20 kilometer fra den tyrkiske grensen i sør. I sommermånedene er det rundt strendene i Batumi den største aktiviteten er, og besøker du byen med familien, er nok 6 May Park med sitt tilhørende delfinarium en stor suksess. Kun en times kjøring fra Batumi flyplass, finner du Mtirala nasjonalpark. Parken ligger nærmere 1 400 meter over havet og består av flere fosser og eviggrønn skog. Sixt bilutleie på Batumi flyplass hjelper deg i gang med nye eventyr!
Show more

Greit å vite når du leier på Batumi Flyplass

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Batumi Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Batumi Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Batumi Flyplass?
Bestill en langtidsleie ved Batumi Flyplass ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Nissan Patrol Aut.
Nissan Patrol Aut.
Porsche Panamera Aut.
Porsche Panamera Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Batumi Flyplass

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Batumi Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Batumi Flyplass

    Vis mer